• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

melisław napisał:
raffal81 napisał:
chyba zaczynam sie uzalezniac, kasa jak tylko jest zaraz wydaje na noc z AUDIO ;/ chyba czas isc na odwyk ;P
To jest straszne ;) Ale prawdziwe :P

Najgorsze jest to, ze nigdy nie wiem co mam zrobic, w glowie mam wzmacniacze, kolumny itp
Niedawno zrobilem suba, wiec spokoj mam z nim ;)) acz kolwiek potrzebuje nowego napedu, przymierzam sie by zaryzykowac i sam wykonac panel, w koncu kiedys trzeba zaczac ;)

Poszukac musze krok po kroku schematy itp i moze zaryzykuje, lutowac potrafie, rece mi sie nie trzesa wiec jest duza szansa na sukces ;P

A ja mam brak natchnienia...

glosnikd.jpg

Ludzie czy to zdjęcie jest w dziale sprzedam??

Na vifkach Bedzie może w przyszłym roku :mrgreen: 5,1 a teraz monitorki do kompa dla siostry, miały byc na STXie ale vofka to zawsze lepiej brzmi;)

AWXów nie ruszałem bo całe wakacje miałem lepsze zającie... panowie... :twisted: :twisted: :twisted:

Szczerze? Lipne :P

Ten napis wypalany wypalarką? Brzydka czcionka i kolor drewna. Treść nie podlega komentarzowi raczej.

nie. glosnik gral ale cos charczalo...
centrowalem go chyba z 5 razy...
no ale o istnieniu podwojnego dolnego zawieszenia dowiedzialem sie dopiero jak zaczalem go rozklejac :P
no i okazalo sie ze to na samym dole bylo calkowicie luzne...

melisław napisał:
To jeszcze to 2.1 dla koleżanki?
tak - mialem to zrobic jakies pol roku temu :mrgreen:
ale za tydzien daje to do lakierowania i bedzie prawie gotowe ;)

melisław napisał:
Widze ze BSW (12cali?) udało się w końcu uratować potworka? Co miał zmieniane?
BSW I 15" :P
nic nie zmieniane - tylko rozkleilem zeby na nowo skleic :P

Mam pytanko do Mivocomanów :mrgreen: Bawił się ktoś tym głośnikiem już na poważnie :?: Jakie obudowy polecacie, membrana wazy 180g ponad, troche duzo, BL 13Tm czy on w BR nie będzie zamulał?? Producent podaje 80L i 50L dla BR, jak sie to ma w praktyce??

Wątek ostatnio zamarł więc coś wkleję .
Przeróbka otworu z XXLS,a pod Mivoca, głośnik u mnie jeszcze nie grał.

Skrzynka nie wykończona,brakuje paru elementów.

Powrót