Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to wstawic mi takie cus i nie bede mial problemu :razz: ale bylbym za zwiekszeniem tegotakero napisał:dolphin123, to widać tylko moderzy mogą po parę tysi mieć![]()
biorac pod uwage frekwencje moderatorow to bylbym nawet za...dolphin123 napisał:no to wstawic mi takie cus i nie bede mial problemu
ja tylko zaproponowałem, że za darmo mogę się nim zaopiekowaćPawel S. napisał:Michał K., slszales juz jednego XLSa... i nadal bys to chcial?
Dawid-SS napisał:Pawel S. to jest XXLS12DVC pierwsza edycja, Xmax jest troche mniejszy, coś około 22mm a nie 26mm(chyba tyle miał max wymachu XXLS, ale ja to interpretowałem jako Xdam), reszta parametrów powinna się zgadzać, schodzi naprawde nisko, ale demonem szybkosci nie jest, właściwie to gra to normalnie, nie jest to muł, ale buczek a to już różnica. Jeżeli nie sprzedam to może przywioze w budzie testowej do Ciebie Michał K. w lutym, zobaczymy czy 2xCA26 dorówna SPLem do tego XXLSa Podejrzewam że one powinny go zagłuszyć.
A no, faktycznie, zawieszenie niezłe ma, ale jest miekkie, palcem sie je wciśnie, gorzej z membraną, ja ręką uginam max 1cm a niezłej siły używam a raczej opieram się ciałem że tak to ujme, po podłączeniu do wzmacha i podaniu troche watów membranka jest luzna jakby wyzwoliła się :razz:Michał K. napisał:Zalezy czym napędzisz tego muła z zawieszeniem od dentki od stara :lol: