Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
csbiczek napisał:pewnie że okleina, powiedz kto zagina fornir do środka otworów na głośniki?
csbiczek napisał:Tasior, dobrze wiesz że chodziło mi o efekt końcowy a nie obróbkę
to po co je robiłeś? :shock:RzeznikUnitra napisał:Chyba będę musiał to sprzedać i kupić słuchawki, bo po prostu nie będę zagracał pokoju tylko po to, żeby posłuchać sobie muzyki...
no to teraz nam wytlumacz dlaczego GDWK ma front od GDWK 9/80 (9/40) a nie oryginalny :mrgreen:RzeznikUnitra napisał:Głośniki to GDN 13/40/2 + GDWK 10/80/7
wez je odklej :???:RzeznikUnitra napisał:przykleić pasy na fronty
Ty już to wiesz :mrgreen: Napisałem to w moim temacie, nie chce mi się znowu rozpisywać :wink:Pawel S. napisał:no to teraz nam wytlumacz dlaczego GDWK ma front od GDWK 9/80 (9/40) a nie oryginalny
Kwestia gustu, mi się podoba, więc tak zostawię.Paweł S. napisał:wez je odklej
wg mnie z tymi pasami wygladaja gorzej
Pawel S. napisał:aha - przy okazji pozadkow zrobilem tez fotki moich kolumn (vify) ale na to juz sily nie mam narazie...
Michał K. napisał:Mam nadzieje, że ktoś się wstawi za mną aby uchronić mnie przed banem![]()