• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

hehe na upartego to i fornir zagniesz do wewnatrz :lol: ale masz racje to raczej okleina
RzeznikUnitra, nawet zle nie wyglada, jest to przyklad ze tanim sposobem mozna zrobic dosc ladne skrzynie :wink:

a mi się obecne paczki które Michał zrobił podobają bardziej niż poprzednie ....ta bejca to był swietny pomysł kolor paczki dzięki temu lepiej się z przetwornikami komponuje i wyglądają dzieki temu stonowanie i elegancko :) .....a przynajmniej tak wyglada z tej fotki

Oczywiście, że okleina :P Kolumny są już skończone.

Głośniki to GDN 13/40/2 + GDWK 10/80/7 więc szału nie ma ;p

W tej chwili bezskutecznie próbuje ustawić meble i sprzęt, żeby w miejscu słuchacza był bas i dźwięk, a nie hałas i dudnienie... Męczę się z tym już dobre 3 godziny i chyba wypróbowałem każdej opcji. Przy biurku albo jest hałas albo brak basu. Chyba będę musiał to sprzedać i kupić słuchawki, bo po prostu nie będę zagracał pokoju tylko po to, żeby posłuchać sobie muzyki...

Zauważyłem Pawel S. że sub na STX też już skończony :twisted: To proszę do działu gotowych konstrukcji wkleić i opisać wrażenia :wink:

elvis18, sub juz zamieszczony
w/w zestaw 2,1 moze pokaze jutro - o ile zechce mi sie pomalowac srubki :P
aha - przy okazji pozadkow zrobilem tez fotki moich kolumn (vify) ale na to juz sily nie mam narazie...

Myśle, że wielu z Was jest ciekawych kolumn Pawła S. w ramach małego włamania postanowiłem uchylić Wam rąbka tajemnicy, Paweł ma dobrze zaszyfrowany dysk także nic lepszej jakości nie udało się wyciągnąć :D Mam nadzieje, że ktoś się wstawi za mną aby uchronić mnie przed banem :D

Michał K., jak ty gowniarzu wyciagnales to z mojego kompa? :evil:
masz szczescie ze pokazalem je niewiele pozniej niz ty ten przeciek...

Powrót