eeee nie... wtedy to będzie wyglądało jak zminiaturyzowany rack 19" 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fuj...caras napisał:zamiast tych śrub to dac raczki takie cos alla estrada ..
Jak sądzę to dość mało ważne dla Pawła argumenty ;]caras napisał:ochrona na pokrętła
ułatwienie transportu
ale czujnik IR nie jest okragly :!:caras napisał:to zrob te ledziki w poziomie z irda po srodku i jak na moje gites .. tylko powybieraj ledyu w przezroczystych opakowaniach
o tym tez juz myslalem. ale ten przyklad co pokazalem kolega robil mi kilka lat temuQuester napisał:Pawel S. widzę, że idziesz w puryzm, a zatem nie lepiej założyć jednego LEDa dwukolorowego zamiast dwóch tak jak to sugeruje caras ?
no wlasnie najpierw musze poszukac dokumentacje...Quester napisał:Jaki czujnik do pilota tam będzie ? Podaj jakąś linkę do specyfikacji żeby można było zobaczyć jak on wygląda, to coś się wymyśli.
i takie bedaQuester napisał:A jakiej wysokości jest łeb śruby ? Może da się choć trochę "wcisnąć" łby we front żeby tak bardzo nie wystawały ? Myślę, że nawet 2 mm może przynieść poprawę efektu wizualnego.
oj nie :???:caras napisał:zamiast tych śrub to dac raczki takie cos alla estrada ..
to taki pionwy kwadracik z kulistym wypukleniem na srodku...
o tym myślałęm, ale lepiej byłoby na plexi wyfrezować napis i podświetlić od spodu.Pawel S. napisał:a co do napisu... moze wstawic tam "szybke" na ktorej bylby wygrawerowany napis i za szybka schowac diody?
nie nie nie - zadnego podswetleniatakero napisał:ale lepiej byłoby na plexi wyfrezować napis i podświetlić od spodu.
:roll: no moze... pomysletakero napisał:Dwukolorowe - w zależności od trybu wzmaka ;]
To żaden argument, bo sugeruje, że pojedyncze ledy nie są zwykłe, a są jeszcze bardziej zwykłe niż bicolor led. Dwukolorowy led powoduje, że wiercimy we froncie jeden otwór mniej i nie robi się nam z obudowy kolorowa choinka.takero napisał:Dwukolorowy led - dość zwykle![]()
Ale SajgonPolusek napisał:"Pozdro 2010"
Pamiętaj: ciśnienie w obudowie zależy wychylenia objętościowego przetwornika i objętości obudowy... dokładniej nadciśnienie od tych dwóch czynników zależy. Nie ma takich pojęć jak rozpraszanie ciśnienia czy wytłumianie ciśnienia... no chyba, że ja przysnąłem na którmyś wykładzie na uczelni :lol: Oświeć mnie zatem i wyjaśnij te dwa pojęciaPolusek napisał:Pamietaj, im wiekszy sajgon w srodku, tym lepiej rozproszone i wytłumione ciśnienie w środku obudowy