Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
domyślam się że pod szybką mają zostać schowane te diody o których gdzieś już czytałem?Pawel S. napisał:rozmiar szybki podyktowany tym... ze taka mam![]()
ja bym zostawił tak jak jest, a co tam będzie siedzieć? Uniamp?Pawel S. napisał:zastanawiam sie tylko czy zostawic taka duza szybke czy dac mniejsza - czasu mam jutro do 15![]()
na poczatku mial byc symasymmalutkiz napisał:a co tam będzie siedzieć? Uniamp?
na fotce jest tekstura z programu.dabyl napisał:Front planujesz zrobić z takim motywem poziomym czy będzie jednolity?
powiem ci ze zloze jutro obudowe z tego co mam i wsadze tam elektronike. zobacze jakie mam ograniczeniadabyl napisał:No ale rozumiem, że umiejscowienie gałek może też być podyktowane względami technicznymi i tego nie przeskoczysz.
dziekidabyl napisał:Moim zdaniem na tym renderingu front zaprojektowany całkiem perfekcyjnie
takero, czytaj temat - 2 diody + czujnik IRtakero napisał:Co tam pod tą szybką ma być ?
nie - ten chce minimalistycznyQuester napisał:Pawel S. może zrób sobie podświetlone nóżki przednie ? :twisted:
Tak też myślałem, ale po rozmiarach to spodziewałem że gdzieś umknął mi temat wyświetlacza LCD , ale jeśli jego brak to szybka nieco dziwnie wyglądać będzie...Pawel S. napisał:takero, czytaj temat - 2 diody + czujnik IR![]()
tak, myslalem o tymtakero napisał:No chyba że tak jak wyżej napisałem - jakiś frez na niej - jakaś haj endowa nazwa
Wcześniej miał br :wink: przed chwilą wyjechał do domu ode mnie ze swoimi TLkami, taki mały SPOT :smile: :razz:takero napisał:Warg, porównywałeś z BR ?
dolphin123, nie obraz sie ale... cos TV ci nie pasuje jakoscia do sprzetu audio :mrgreen: | ![]() |