tom3kk czemu nic nie napisales i nie zamowiles tego wiecej... ? :???:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"krzyz" z plyt a podcieciami na magnesy glosnikow. wcale trudne to nie jest a mocno usztywnidaniel69 napisał:bo powiedz mi jakie ty masz pomysły jak na 3 ściankach jest otwór pod głośnik czy tam membranę a na czwartej miał być panel... wiec to nie jest takie łatwe...
bo to prototypy?dolphin123 napisał:tom3kk czemu nic nie napisales i nie zamowiles tego wiecej... ?
do mnie trafil XXLS12 8R w obudowie br zrobionej ze scianek 18mm i zero wzmocnien (jedynie maty)marko3T napisał:Bryła była wręcz pancerna więc jestem ciekaw jak będzie wibrowało u Ciebie. Że nie ma ścianek, są sczczatkowe.
Pawel S. napisał:o dziwo malo co drgalo
Miałem tego co Paweł, xxls12 8r w closed i drugi raz bym go nie ruszył, jednostajny i mulący bas niezależnie od wielkości obudowy.Ale innego modelu z MB nie słyszałem, ponoć jest o wiele lepiej.daniel69 napisał:hmm nagle tyle osób wypowiada się na temat xxls a jak pytałem o wasze opinie na temat tego głośnika to nikt nie raczył nic napisać![]()
popieram w 100%funiax1 napisał:Miałem tego co Paweł, xxls12 8r w closed i drugi raz bym go nie ruszył, jednostajny i mulący bas niezależnie od wielkości obudowy.Ale innego modelu z MB nie słyszałem, ponoć jest o wiele lepiej.
nie. wersja 8 ohm jest przeznaczona do obudowy zamknietej. testowalem i w b-r i w zamknietej i powiem jedno - on sie nadaje jedynie do kina. ale w kinie wymagane sa kolumny na 20cm glosnikach ktore potrafia "kopac"daniel69 napisał:w zamkniętej... ?? przecież to głośnik do obudowy otwartej jeśli dobrze kojarzę model...
lklukasz napisał:daniel69,
zapowiada się fajnie.
tylko co ty masz zamiar zrobić z tą "skórą" na górze? Masz już jakiś pomysł?
lklukasz napisał:daniel69,
btw: jak jesteś z komorowa obok wawy wpraszam się na odsłuch :mrgreen: