Pawel S. dobra więcej już nie żartuje bo na straty Was sprowadzę... :razz:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
często robisz maskownice do kolumn?Pawel S. napisał:ale i tak bedzie maskownica
pewnie różnicy nie usłysze???? :grin:Pawel S. napisał:cewka 2,2mH do wyboru
pierwsza od gory to na rdzeniu - tansza i mniejszy opor
druga to powietrzna. drozsza i wiekszy opor ale bez rdzenia
w projekcie jest chyba 16cm, a mam pytanie ile powinna wynosic minimalna odleglosc tunelu od tylnej scianki???Pawel S. napisał:tunel wliczony - nie obcinaj go!
tyle co jego średnicaKrystian Markow napisał:mam pytanie ile powinna wynosic minimalna odleglosc tunelu od tylnej scianki???
tak myslalem :grin:lklukasz napisał:tyle co jego średnica
w drugiej jest identycznie :???:takero napisał:Pawel S., w drugiej też przesuń i powiedz że to specjalnie
te beda trzecie. a w zasadzie i 3 i 4 bo robie 2 parylklukasz napisał:często robisz maskownice do kolumn?
ja nie slyszeKrystian Markow napisał:pewnie różnicy nie usłysze????
ale w projekcie jest 50mm a tu masz 57mmw projekcie jest chyba 16cm
na elektrodzie jest tak samo i jakos mam tylko ok 300Pawel S. kolejne wielkie dzieki za pomoc wczesniej przy STX-ach i teraz, na forum Forda Focusa gdzie tez mam konto przy profilach jest kategoria POMÓGŁ na ktorej punkty przyznaja inni uzytkownicy ale tu pewnie braklo by skali
to ty się powinieneś przenieść na elektrodęPawel S. napisał:jakos mam tylko ok 300![]()
Blitzer napisał:Dlaczego 27tbfc bez offsetu? :wink:
bez czego?Blitzer napisał:Dlaczego 27tbfc bez offsetu?
bo klient chcialBlitzer napisał:A maskownice w jakim celu?
a to w oryginale tak bylo? :shock:Tasior napisał:raczej chodzi o to ze nie przesunieta wysokotonowka na bok.
no bez przesadylklukasz napisał:chodzi o to, że Pawel S., krzywo wyciął dziury pod głośniki niskośrednio tonowe