TME
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pająk to bardzo pro rozwiązanie i bardzo dobrze wygląda, a do tego jest bardzo praktyczny ... Dla mnie pająk to zło ;pcudny90 napisał:Pająk ładnie zrobiony wygląda 100 razy lepiej niż na płytce :???:
To zacznij od zrobienia sobie kondów z folii aluminiowej i śniadaniowej, potem zrób rezy i scalaka, a na koniec sam rozwałkuj sobie Cu na kable, na deser można też olać sobie radiator, ale ofkors z własnoręcznie wydobytej rudy bo inaczej to nie będzie DIY !cudny90 napisał:po drugie jak robię sam, to samGdybym robił na płytce, to bym sobie ją wytrawił
![]()
Pająk to bardzo pro rozwiązanie i bardzo dobrze wygląda, a do tego jest bardzo praktyczny ... Dla mnie pająk to zło ;p
Ja za Sapeli płaciłem 5,80 zł netto za 1 m kw. Liście o wymiarach 290 x 34-35cma w jakiej cenie tam maja?
ale ja tylko projekt podsunalemcudny90 napisał:Nie kupie z avt, po pierwsze się nie opłaca ( Kto te ceny wymyślił ?? ) po drugie jak robię sam, to sam Gdybym robił na płytce, to bym sobie ją wytrawił
jakbym nie znalazl nic na allegeo to moglbym prosic o pomoc? bo nieodpowiadaja na maile :|Barthez napisał:Ja za Sapeli płaciłem 5,80 zł netto za 1 m kw. Liście o wymiarach 290 x 34-35cm
o pomoc prosić zawsze można :wink: Podstawową zaletą kupowania u nich jest to że można wziąć tyle liści ile się chce, a i ceny myślę że też są niezłe.jakbym nie znalazl nic na allegeo to moglbym prosic o pomoc? bo nieodpowiadaja na maile :|
Jesli chodzi o brumienie to lepiej zainteresuj się prowadzeniem masy...cudny90 napisał:Co do kabli to tzw. srebrzanka również ładnie się prezentuje
Jedyne, czego się obawiam to ekranowanie, itp. Żeby nie brumiło, buczało, ani nic w tym stylu![]()