• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Ja planuje zrobic zaokrąglone boki, metodą tego nażynania (?) piłą, tylko właśnie jaka to jest? Bo szukałem na allegro i są tam takie z regulowaną wysokością wżynania :D Ale minimalna 5,5cm :|

miki - supcio ;)

mIKI, przepiękne, cudny fornirek no i ten jasny front. Bardzo, ale to baaardzo stylowo.
Masz już kolce? Jak rozwiążesz "problem" z pochyleniem pod kątem?

Preamp z wyżej zrobiony, uruchomiony, posłuchany i do klienta odesłany :) Przyznam, że świetnie zagrał z symasymem.

A teraz coś większego...

Hmm... mrrrr ;]

Achtung!! Haj woltydżżż !!

No i coś dla miłośników ciepełka :) Ależ one ślicznie świecą...

Zaczynam lubić lampki ;]

Na tych fotkach widać kompletny wzmacniacz lampowy :| ??

Kiedyś, gdy widziałem jakiś schemat lampiaka to za głowe się chwyciłem ile tam elementów, a tu pare sporych kondków + lampy :P

przemo-lukas, dzieki dzieki;) ponawiam zaproszenie do siebie;))
co do pochylenia - miej wiecej bedzie to tak

mIKI mów szybko jak gra ta kopułka i średniotonowy bo myślę nad zastosowaniem ich w kolumnach 2-drożnych.

A kolumny bardzo fajne :smile: Usher na tych głośnikach robi swoje i sprzedaje za 13kzł.

jezeli masz gotowa zwrotnice pod te konkretne glosniki to bierz audaxa
w tej cenie masz tylko sc10n a tanszy to STX PJ a do takiego zestawu niema zwrotnicy

Barthez, smialo mozesz brac, srednica jest piekna ale nie mozesz przesadzic z objetoscia, polecam welne owcza bo roznica jest diametralna oczywiscie na plus;)
a jak gra... kurde nie zebym zachwalal swoje... ale poziom conajmiej skanspikow revelatorow reprezentuja. bezposrednio porownywalem... a niektore aspekty sa nawet lepsze;) zapraszam na odsluch;)
a na dowod ze mowie prawde jest to ze poki co nie chce ich sprzedawac;]

Co do wooferka z tego 3-way to przekonałem sie na własnej skórze...ślicznie gra, jeżeli reszta zestawu gra na tak samo wysokim poziomie to można spokojnie sie w to pchać :)

Powrót