LuSzTi, wow niezły kombajn
przydałby się jeszcze dobry DAC i wtedy to już w ogóle
przydałby się jeszcze dobry DAC i wtedy to już w ogóle
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
LuSzTi, wow niezły kombajn
Niestety masz w 100% rację :wink:dolphin123 napisał:RpLand nie mam, ale oboje wiemy że ten jasny fornirek po lakierowaniu przyciemni się(...):
Może... :mrgreen: Na drugim monitorku będzie gałeczka i włącznik (patrz symulacja kolorów kilka postów wyżej - to aktywny zestaw)Wallker napisał:Ładnie Ci to wyszłoco tam będzie pod tym "skórzanym" frontem na fornirze? Pasował by mi tam jakiś ładny znaczek "firmowy"
![]()
Wczoraj testowałem na deseczce eksperymentalnie dokładnie ten odcień.scythe1123 napisał:RpLand, dla mnie bomba, kolor to już kwestia gustu, mi się podoba jacobean
Takiej nie mam... jeszczescythe1123 napisał:masz może fotki przed przyklejeniem frontu? chodzi mi o wnętrze kolumny
Yoshi_80 w jakim zakładzie robiłeś ? Mój ostatnio skopał sprawę (dostałem płytki nie po cynowane) a z drukowane.pl też nie jestem zadowolony zawsze dostaję z rozmazanym sitodrukiem. No i szukam też jakiegoś tańszego zakładu bo płytka 25x15cm dwustronnaYoshi_80 napisał:...No i w końcu przyszło. 90zł lżejszy ale uśmiech na twarzy audiomaniaka bezcenny :mrgreen: :mrgreen:...
Widzę że USB więc roboty przy pisaniu softu "trochę" będzie. Czyżby jakiś audio class dla DAC-aYoshi_80 napisał:.Zaprojektowanie płytki i zlutowanie to dopiero połowa roboty a druga to pisanie programu a to trwa. Można zrobić na szybkiego w jeden dzień aby działało ale nie na tym rzecz polega. Trzeba przysiaść parę dłuższych wieczorów i zrobić coś co ma ręce i nogi.