Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
scythe1123 napisał:palkipqi, czego używasz do cynowania płytek?
Chilihead napisał:Nie na temat...
palkipqi, jak się lutuje ta pocynowana powierzchnia?
Miałem kiedyś podobny środek ale ciężko łapała się go cyna więc zrezygnowałem z jego stosowania.![]()
S40 to jest sedan, więc mam pytanie: dobrze słychać tego subika jak siedzi w bagażniku?amdr napisał:Powstający w bólach subwoofer do zabudowy w boku bagażnika S40. Dzisiaj ręcznie docinałem starą tępą piłą ostatnią górną płytę bo wyrzynarka w serwisie. Na front pójdzie płyta pilśniowa dokładnie dopasowana do kształtu bagażnika i szare obicie. Póki co muszę porównać wystrugany klozet z BRem, w którym wcześniej grał głośnik i zdecyduję czy robić otwór.
![]()
![]()
palkipqi napisał:Chilihead napisał:Nie na temat...
palkipqi, jak się lutuje ta pocynowana powierzchnia?
Miałem kiedyś podobny środek ale ciężko łapała się go cyna więc zrezygnowałem z jego stosowania.![]()
Po wytrawieniu i należytym przygotowaniu powierzchni ścieżek, włożyłem PCB do roztworu na około 7 min. Po całej operacji wyglądało to dobrze - ścieżki równo pokryte na całej powierzchni. Gdy przystąpiłem do lutowania byłem wkurzony. Cyna słabo się "czepiała" do ścieżek i lutowanie było lekko utrudnione. Jednym słowem bez rewelacji...