Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a to rozumiem, że wiesz czym jeździmy i ile mamy samochodów :?:misiek88 napisał:moze i tak ale nie widze sensu inwestowac ok 3000-4000 tys na isntalcje CA gdzie sam smaochod jest niewiele wiecej warty od samej instalacjia
u mnie tyle kosztuje vivanco nie wiadomego pochodzenia a za jamo, dls czy np procab płacę 5zł więc wolę raz zapłacić 5 i mieć z głowy problemmisiek88 napisał:kabelki spokojnie mozna za 2-3 zl juz nabyc
scythe1123 napisał:ploter, kwestia gustu, gdybym zrobił szerszy to by mi się na długość w obudowie nie zmieścił, wtedy bym musiał mieć mniejszą wysokość, a trochę się bałem że jak będzie bardziej "szczelinowy" to mi się świsty pojawią
mi BR w miarę odpowiada, jest dość długi bo ma 18cm
rurka by się nie zmieściła, chyba że mała to wtedy by świsty były, przy PCV fi 46mm momentami się pojawiały, a tunel taki ma kołnierz na 7 cm a tam jest 7cm łącznie z podstawą