Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ALEeeee kopułka...a raczej kopuła!LightSound napisał:Widzieliście taki wynalazek? :lol:
Shiver, jedyna "dziwnosc" tego glosnika to odwrocona membrana wglebieniem w druga stroneShiver napisał:Nie dostrzegam w tym głośniku nic dziwnego, no chyba że coś kiepsko ze wzrokiem u mnie
LightSound napisał:Wydaje mi się, ze w takim głośniku bardziej będzie promieniować tylnia czesc membrany niż przedniaMyślę że w closed by się nie sprawdził zupełnie...
i nawet w dodatku nie tylna tylko dolna, chyba ?pegelmesser napisał:I nie tylnia tylko tylna.
dabyl napisał:LightSound, jaki Xmax?... Ile... centymetrów?![]()
Polusek napisał:Obie strony zawsze promieniują taką samą ilość energii.
Polusek napisał:Vas jest zależna od podatności zawieszeń głośnika.
Yeaaa...melisław napisał:Widzę że naprawiłeś ten wzmacniacz do suba
Wyszło tak że dioda led tyci tyci się żarzyła, ale działał :???: Wywaliłem go bo mia tylko regulację vol. i podbicie a fitr dp zbyt "wysoko" filtrował... (będę starał się zrobić nowy - regulowany...)melisław napisał:A jak z tamtym filtrem od tego zestawu w końcu wyszło?