• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

marian, fornir modyfikowany to posklejane razem scinki forniru naturanego. gdyby nie bylo tej flizeliny to by sie szybko rozsypal

DIGIPROCOMP, czym one byly przysloniete ze tak rowno sie odbarwilo?
ja moglbym pokazac zdjecia swiezo lakierowanych kolumn w buku + nitro i po paru latach - pomaranczowe sie zrobily z prawie bieli :mrgreen:

Żeby nie było że nic się nie dzieje:

Uploaded with ImageShack.us

Oczywiście jak zwykle z flashem paczki wyglądają jak kupa, ale w rzeczywistości są czarne i ładne trzeba tylko użyć wyobraźni :) Wczoraj skończone i już miały swój pierwszy chrzest który zdały zadowalająco :)

też myślałem kiedyś o takim patencie
niedawno sprowadziłem sobie z chin potek 6cio kanałowy z motorkiem w zestawie z sterownikiem i wyświetlaczem :]
rozbierałem też niebieskiego alpsa ale lepiej go nie przerabiać bo się zepsuje

Żeby nie było że próżnuję:

Jeszcze nie wiem co w to wsadzić ale myślę o klasie A... First Watt F5, Krell KSA 50, Zen v9....
Na froncie będą dwie gałki od reg. siły głosu i selektora podświetlane na czerwono, panel proszkowo na czarno jak i reszta obudowy, radiatory i gałki anoda na czerwono :]

Obudowa ma wymiary szer: 313mm wysokość: 200mm, głębokość: 310mm.
Front panel ma 15mm grubości :]

Jak się fachowo nazywa ten profil aluminiowy co używasz do skręcania wszystkich części ?

Powrót