bejca orzech + lakier okretowy :]
wyszło jak u babki kredens więc zdarłem na nowo i zostawiłem oryginalny kolor + lakier
wyszło jak u babki kredens więc zdarłem na nowo i zostawiłem oryginalny kolor + lakier
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mowie o szpachli natryskowej, bo te kanty chyba bedzie trzeba i tak szpachlowac i tak ale to jeszcze wyjdzie w praniua poco całe w szpachli? chyba, że mówisz szpachel a chodzi o podkład....
mowie o szpachli natryskowej, bo te kanty chyba bedzie trzeba i tak szpachlowac i tak ale to jeszcze wyjdzie w praniu
Niemal że to samo co wikol (Rakol trochę lepszy i szybciej schnie) Jak kleiłem deski ze sobą w blat to rakol lepiej wypadł niż wikol. (BTW: Gdy tego typu klej "lejemy litrami"monitorki beda tylko klejone rakolem pierwszy raz go uzywam ale podobno idealny do takich polaczen
łączenie w 90st. daje jednak końcowo stabilniejszą konstrukcje niż w 45st (na płasko...- bez lameli)
Im bardziej płaska powierzchnia tym słabsza przyczepnośćjest wręcz odwrotnie, zauważ że powierzchnia klejona jest większa w łączeniu pod 45st, lamelki są zbędne jeśli powierzchnie idealnie się stykają
Ciekawe co na to sasiedzi
OB i tak nisko ? jaki jest tego cel ?18 cali (HW1800) w odgrodzie...i cięcie aktywne przy ~50Hz.