• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

MormoN napisał:
Mam nadzieje ze tokarz sobie poradzi z 3mm blacha alu...
blacha na tokarce??? hehe moze chodzilo o frezarke?:)
ogolnie to polecam ciecie woda. jesli ktos potrzebuje czegos w alu i potrafi narysowac to w cadzie sluze pomoca;)

a to tak ostatnio na planie;)

Tak sobie przegladam ten temat od poczatku i widze ze zamieszczacie tu foty roznych zyjatek :lol: pomocnikow to i ja zamieszcze mojego przeszkadzacza 50kg kanapowca morderce :lol: a zeby bylo w temacie bardziej to w tle obok furmanki moja stolarnia oczywiscie tez diy sprzed kilku lat.

[ Dodano: 2008-03-15, 23:43 ]
MormoN napisał:
Mam nadzieje ze tokarz sobie poradzi z 3mm blacha alu...
Ja z 4mm lub 5mm ale z alu raczej kiepskiej jakosci("miekkie") kiedys tam robilem na tokarce pierscienie maskujace i bylo ok=jak ze sklepu :lol:

VwMarcin, fajny golfiacz:D tylko te kierunki m3 wywal... nie pasuja do mk2 :/

Sory za off topa:d

Maxi napisał:
VwMarcin, fajny golfiacz:D tylko te kierunki m3 wywal... nie pasuja do mk2 :/

Sory za off topa:d

Maxi
Dzieki za dobre slowo :smile:
Na szczescie to nie m-ki a efekt nienajlepszego zdjecia-mam juz zabytkowa cyfrowke.

dolphin123, teraz ci nie powiem ile mnie wyszlo...
robione dla siebie, blachy kupine jeszcze w wakacje, frezowane po znajomosci, anoda to ok 150pln (obie) ciezko policzyc:) ale niebawem jak pewnie wiesz na AS pojawia sie podobne obudowy (5cm wyzsze) :P

nie zwracac uwagi na jasne plamy - to osad po anodowaniu ( nie mam czasu splukac;P)

Mogę się dowiedzieć do czego to będzie? Bo to jakieś takie bananki, co można wpinać i wpinać :D

btw jakie we wzmacniaczu dać sobie gniazda na wyjścia do kolumn? Banankowe?

Ja też coś pokaze :cool: paka na magnaty :grin:

Załączniki

• img_0006_150.jpg
    img_0006_150.jpg
    20.7 KB · Wyświetleń: 0
  • img_0005_208.jpg
    img_0005_208.jpg
    22.6 KB · Wyświetleń: 0
  • img_0004_208.jpg
    img_0004_208.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 0
errorexe1929, Bardzo gustowna skrzynka :) Tylko napisz co bedziesz kombinował z tunelem b-r, bo raczej tak nie zostawisz :P

cudny90 napisał:
Mogę się dowiedzieć do czego to będzie?
zwrotnice sa pod 2xKEP + Seas
a kable sa tak na przyszlosc choc za jakis czas beda uzywane do kolumn na vifach XT zasilanych symasymem. gniazda mam uniwersalne bardzo fajne - pozniej pokaze

errorexe1929, fajne :D

bass, a fuuuj :P

errorexe1929
Paczka nielicha :cool:
Pawel S.
Gdzie procab'y kupowales?
To chyba nie koniec konfekcji?

Barthez napisał:
Pawel S. mógłbyś dać fotkę tych zwrotnic od spodu?
prosze bardzo

jak chce mi sie bawic to trawie sciezki i wtedy cynuje cale. na szczescie te plytki niebyly czyszczone przezemnie wiec jest tam jakas warstwa ochronna na miedzi

Powrót