• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie ma problemu zrobienie tego w całości jeśli tylko obudowa będzie lakierowana na jeden kolor. W planach mam zrobienie małych monitorów ala Yamaha z maskownicą od Sonusa.

15-tnastki na razie dwie :)
Postaram się z kleić jakieś forumowe projekty + jeszcze jakaś miękka kopułka.
gv56hjqk0frtq5j5qd6d_1370942806.jpg

Tak było wczoraj jak skończyłem obijać front i odstawiłem go przy ścianie, aby było mu wygodnie. Niestety jestem pechowcem.....Gdy wróciłem po wypiciu ciepłej herbatki sfinalizować moją ciężką pracę aby złączyć go z obudową, ten leżał już na podłodze, obity o wszelkie dostępne maszyny tnąco- frezujące :(....

P1040456.JPG

oczywiście, że musiał zajeb...ć swoją najbardziej widoczną częścią :> ....ale co tam. Dziś odnowiony jest w trakcie łączenia i dosychania przez noc kleju :biggrin:.

Ostatnia edycja:
Hhahah Yoshi będzie zaskoczony

Jakby miały mnie zaskakiwać takie rzeczy to bym musiał to codziennie robić :P . Mezalians podobnego kalibru mam obecnie na warsztacie (SS revelator 15tka z vifą XT 25).

Trochę ostatnio posłychałem tego seasa ale musiałem odstawić projekt na bok z przyczyn ww mezaliansu, jak z tym skończę to wrócę. Prawdę mówiąc nadal nie słyszę w DTX czegoś wyjątkowego, gra to przeciętnie. Przesadzone blachy i cykanie, jak to w metalowych seasach. Myślę, że nasz guru Linkwitz za bardzo sie kieruje parametrami a za mało słuchem ;)

Powrót