Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
T
@BraWo
Wyglądają troszkę jak śmietniki z miejscem na pety![]()
No może i trochę tak; ale ja tak samo pomyślałemEeee tam, ponosi Cię fantazja
No może i trochę tak; ale ja tak samo pomyślałem(sorry)
Moja sugestia:
Zamiast tego płaskownika daj 2-3 półokrągłe(albo chociaż proste) cienkie pręty.![]()
BraWo, jakie głośniki testujesz? Jakieś spostrzeżenia? Sam mam stożki na półce, ale nie wiem czy chce mi się w to bawić już..![]()
Wierzę, mam podobny problem a głośniki leżą i czekają na aplikację..Jak widac strasznie powoli to idzie ale naprawde nie ma czasu na nic
ja tak mierze.Jeżeli ktoś miał styczność z pomiarami pod chmurką, czekam na opinię
Nie. Pod warunkiem że ustawisz duże uśrednianie.Zastanawiam się czy odgłosy, które ja słyszę np. szczekanie psa z odległości ponad 100m czy też jakiś samochód, ptaszek, gadająca sąsiadka wpływają na pomiary ?
dopóki Ci sąsiad basem nie będzie naparzał albo młotem pneumatycznym koło domu to nie masz się czym przejmować tylko wpisz liczbę powtórzeń pomiarów 6-9dodatkowo wygluszyć szum otoczenia.