Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak robię kolumny to projekt mam tak zrobiony, że front, tył oraz góra i dół wchodzą pomiędzy ścianki boczne.
Kurcze, rysunki z udostępnionych projektów pokazują, źe to ścianki boczne wchodzą pomiędzy pozostałe. Chyba, że to warianty nie przewidujące oklejania HDF-em.
Możesz podarować . (np. miCzy to można sobie podarować ?
W skrzynce testowej mam uzględnić, że na górze będzie jeszcze 3mm HDF-u i tak naprawdę zmieni się ciut geometria frontu i położenie głośników ?
jest "zaszyta"ta aktywna korekcja jest "zaszyta" w tym filtrze do suba
idealnie to nieRaven - trzymałeś się idealnie wartości elementów z arkusza Linkwitza? Czy najbardziej podobne z szeregu? Bo tam potrafią dziwne rzeczy wartości wyjść w tym arkuszu.
Takiego niskiego basu nie miałem chyba jeszcze u siebie .
Usher niżej schodzi i lepiej nadaje się na suba niż TIW200, ale za to TIW200 lepiej nadaje się do 3way niż Usher?
Oczywiście, że się da wychodzi idealnie, ale postaw teraz płytę na stojąco, oderwie kawał MDF coś już o tym wiem. Trzeba do tego od dobrej strony podejść i będzie git, ja zacząłem z du** strony i popsułemCo byście sądzili o wyrównywaniu wystających krawędzi na heblarce zamiast pilnikiem i papierem ściernym? Na razie sprawdzałem i płytę da się heblować, tylko nie chcę sobie zepsuć dotychczasowej roboty.