• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

takero napisał:
Pawel S., może jakieś plakietki dorobić ?

"Pionner" :twisted:

--

Nowa mniejsza skrzynka do lm3886. Wyglada na zabejcowane beznadziejnie ale to bedzie konktretnie zeszlifowane jeszcze tak ze bedzie ok :P... na razie sie tylko drewienki sie napiło ;).

Takie oto wygłuszenie stosuje w pokoju odsłuchowym. Bardzo skuteczne, samo wynajduje i eliminuje (biagajac po pokoju) fale stojace ;).. polecam, ale uwaga niestety koszt utrzymania nie jest mały..

Pawel S., nie taki srebrny dresiarski tylko taki popielaty może, jak był w tych kolumnach DIY na allegro wystawionych w zebrano własnie, na vifach i tonsilu, z tym takim dziwnym BR na froncie i zaokrąglonymi tyłami a'la sonus, kojarzysz? :D Jak dla mnie miodzio by pasowało do Twoich :D A pod niskiego nie ma frezów?

frezu niema bo nie oplacalo mi sie robic frezu na max 1mm - strasznie plytki ten kosz :???:
kolor w tamtych kolumnach byl OK - ale tutaj ma bys stylistyka troche inna... poszukam co kolega bedzie mial

Nie na temat...
n_omyzs, fajna kicia. Chyba akurat musiała wyłapać jakąś falę stojącą :razz:

no i nici z dzisiejszego lakierowania :| a szkoda bo wlasnie kolega maluje 2 samochody wiec bylby jakis kolorek :mrgreen:

żeby nie było że nic nie robie :wink: skrzynia pod beyma 12br70

tylko mam problem jak teraz odsłonić frez po fornir mi go zasłania...

Do krzycho zrob szablon glosnika ile ma caly glosnik odmierz od krawedzie i olowkiem zaznacz ja tak robilem i dalem rade :) Pozdrawiam Krzysztof

Pozdrawiam,właśnie polożyłem 51 warst politury,teraz czas na podstawki.

Mam pytanie-czy dobrze by wyglądały podstawy mocno zabejcowane na czarny kolor?Plus politura oczywiście.Może ktoś coś podpowie?
Coś miniaturki poprzewracało :roll:

to mniej więcej tak jakbyś postawił szklankę z herbatą na takiej kolumnie :P
Widziałem jak w dłuższej perspektywnie czasu odbarwia to politurowane meble.

Powrót