Ciii, to ma się sprzedać dobrzePawel S. napisał:tak, i do tego STXy najtansze :mrgreen:cudny90 napisał:Kość słoniowa wyglądała by fajnie Bardzo pasuje to tego forniru "zebrano"

Haj end , a nie żadne stxy

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciii, to ma się sprzedać dobrzePawel S. napisał:tak, i do tego STXy najtansze :mrgreen:cudny90 napisał:Kość słoniowa wyglądała by fajnie Bardzo pasuje to tego forniru "zebrano"
Pawel S. napisał:nawet mnie dopadl ten fornir :mrgreen:
przejde sie, dam zawyzona cene i zobaczymy czy kupitakero napisał:ciekawe ile da w komisie...
jutro szpachluje front (zeby zrownac z fornirem) i pomaluje. jak na czaro to odrazu. jak inny kolor to musze farbe kupic.krzyhoo9 napisał:a co z frontem? black...
takero napisał:Pawel S., może jakieś plakietki dorobić ?
tez o tym myslalem - podeslij mi na GG projekttakero napisał:Pawel S., może jakieś plakietki dorobić ?
i za cholere bym tego nie sprzedal :] dresy by nie kupili za takie pieniadze tak malutkich kolumnn_omyzs napisał:takero napisał/a
Pawel S., może jakieś plakietki dorobić ?
"Pionner"
poczytaj nieco książek o marketingun_omyzs napisał:"Pionner" :twisted:
mam parę w rezerwie, nazwijmy to awaryjnych projektówPawel S. napisał:tez o tym myslalem - podeslij mi na GG projekt![]()
lysykrzysiek napisał:Do krzycho zrob szablon glosnika ile ma caly glosnik odmierz od krawedzie i olowkiem zaznacz ja tak robilem i dalem radePozdrawiam Krzysztof
Będę marzł,a kolumny zostaną,a na poważnie zobaczymy,czy masz nie dobre doświadczenia z politurą blisko kaloryfera?takero napisał:wuja69, nie za blisko kaloryfera jak na politurę ?![]()