• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Skąd taki wybór przetworników? Woofer ze zdjęcia masz jeden i będzie użyty w subie?

Ostatnia edycja:
Cos sie robi....
5e8e009611b04080ec822f4a35db06c7.jpg

Jak cenowo wyszło w modu za CNC + chyba anoda? Brałeś w modushop.pl czy modushop.biz?

Kupowałem w modushop.pl i bardzo polecam, super kontakt, fajne rabaty i co najważniejsze bardzo dobrze wykonana robotą. Za obudowę ( Pesante dissipante 04/300N - panel 10mm - czarny [1NPD04300N] ), obróbkę frontu oraz tyłu, gniazda, wskaźniki oraz przycisk dałem 1580zl. Nie jest to tania zabawka :)
bd0ebbca7676bd24ede940fba2cb41ff_1434700916.jpg

Ostatnia edycja:
Aż takie super rabaty nie są. A już w ogóle porównując do modushop.biz. Dużo taniej tam kupić i obrobić niż w PL. Porównaj sobie ceny blachy górnej, ceny CNC, ceny anody. Nie ma co porównywać.

Ladne te wzmaki, szczegolnie w srodku. Szkoda jednak, ze mimo wlozonej ogromnej pracy, wyglada to na samorobke i do oryginalu to dalej daleko :(

W amatorskich warunkach, chyba zdecydowanie trudniej zrobic ladny wzmacniacz niz ladne kolumny.

Wzmacniacz mimo wszystko nie sluzy do ogladania w srodku, wiec troche to sztuka dla sztuki dazyc do udawania fabrycznych topowych konstrukcji od wewnatrz.

p.s. to apropo wypowiedzi Pogromcy :-P a wzmacniacz zrobiony bardzo fajnie kolego Kaczor:-) Ostatnio wrzucilem zamiast muses 8820 op275 i duzo bardziej mi sie podoba brzmienie.

Ostatnia edycja:
Powrót