• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

heh troche areodynamiki? A tak swoja drogo ciekwe czy to drewno+szpachla czy jakis sztuczny materiał? A propo mojego plojektu to jest jeszcze w fazie "wizji' a nie konkretnego pomysłu- rysłem go tak zeby zobaczyc jak to bedzie sie prezentowc na kartce :razz:

No napewno w domowych warunkach była by masa roboty, zeby doprowadzić do takiej perfekcji obudowy :)

czy ja wiem... Z tokarką w zanadrzu nie było by to takie trudne... I na to lakier samochodowy, politurę albo lakier fortepianowy... Trochę wprawy i wszystko da się zrobić... Bo jak głosi pewne motto "nie da to się tylko parasola w d*** otworzyć " :D :D

Przysłowie bardzo znane i lubiane..... :razz:
--
Gdy otoworzyłem drzwi
Listonosz mówi:"ARZ'tki niose Ci!" :mrgreen:

Juz myslałem ze bede załował ze poprzednie wsadziłem w piecyk i opchłem...

fornir poezja....myslalem ze to z desek :roll: sliczne, moglbys dac zblizenie na sciecie? jak tam sie polozylo?

Na pierwszy rzut oka wygląda na jakąś wiśnię albo czereśnię. Drogi fornir. Jeden z najdroższych.

pizdzik napisał:
Jaki to fornir?
niemam pojecia
pizdzik napisał:
Ile kosztował?
podroz wujka ok 100km :P (lezalo mu to w garazu kilkanascie lat wiec po drodze przywiozl)

wieczorem dam zdjecie szczegolowe. sa tez wady. niedalo sie usunac zgniecen od produkcji forniru prostopadlych do uslojenia (postaram sie to pokazac)
no i onejeszcze niesa polakierowane :P

tutaj najlepiej widac resztki kleju i sposob laczenia forniru. po lakierowaniu zdecydowanie mniej widac klej...

a tutaj te przetloczenia ktorych sie niedalo usunac :oops: (widac tylko pod takim katem)

Pawel S. napisał:

tutaj najlepiej widac resztki kleju i sposob laczenia forniru. po lakierowaniu zdecydowanie mniej widac klej...

a tutaj te przetloczenia ktorych sie niedalo usunac :oops: (widac tylko pod takim katem)
Jaki klej uzywales?

niepomalowalem tylu wkretow :mrgreen:
no i tunelu nie wbijam do konca zeby nie niszczyc niczego jak bede to demontowal do lakierowania (wszystko juz kupione - czekam tylko na kolege)

Powrót