• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Nie na temat...
Pawel S., nie. Szukam pomocy u wróżek i jasnowidzów. Jutro walki z demonami zamkniętymi pod kopułami szklanych baniek, żarzących się światłem piekielnym ciąg dalszy. Uzbrojony w zestaw rezystorów troglodyty i czujny niczym oscyloskop z krainy wiecznego kilowolta.

:mrgreen:

Idę spać.

Nie na temat...
Hehe. Czemu nie :) Jak mi nic innego w życiu nie wyjdzie, to wydam jakiś technothriller :mrgreen:

[ Dodano: 2008-06-22, 12:06 ]
No i wygrałem z ciemnymi mocami :) Część pre uruchomiona i działa. Niestety wyjeżdżam odpocząć na mazury na tydzień, więc będzie przerwa w pracach.

A tu druga lampka w trakcie montażu w obudowę :)

Pawel S. napisał:
sja bym tylko wyszczotkowal :D
no chyba ze wolisz wypolerowane

hmm ja bym tez nie anodowal ....
mi podobają sie lampy w błyszczącej obudowie (czyli wypolerowanej) wtedy cudnie to wygląda jak lampa się żarzy i ewentualne refleksy odbijają się w obudowie :D

choć szczotkowane tez super :D

damiani, tak sam calosc robiona lacznie z cieciem frezarka
Pawel S., no i kilka godzin chodz najwiecej czasu zajely wpusty piora itp by srob nie bylo

[ Dodano: 2008-06-22, 23:50 ]
a i tak 1 kawalek drewna

mIKI, wiem o tym ale w ramach experymentu dalem 2 plytki 10x20 cm z tego doskadnie stopu (ponoc nie przymuje czerni nalepiej ) do zaandowania jedna na naturalny kolor 2 czarna jak dostane sample to podejme decyzje

No narazie niezabardzo:) ale wysoki to Stx PJ, reszte to takie sobie..., ale za to buda zapowiada sie bosko...

Wygląda naprawdę ciekawie :grin: Ciekaw jestem efektu końcowego, mam nadzieję że będzie tak samo dobry jak przedsmak :wink:

No sub tego kształtu mi sie udał, wiec myślę ze tu będzie podobnie choć jest dużo wiecej roboty... :)

Powrót