A jakie to ma mieć serduszko? :wink: znaczy głośniczki 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:melisław, to jest kopia pewnych monitorow z dzialu gotowych konstrukcji - tam to dobrze wyglada wiec tutaj tez sie sprawdzi ;]
dokladniemelisław napisał:Chyba że to nie dla ciebie
do mnie to przypadkiem nie było;>Pawel S. napisał:melisław, to jest kopia pewnych monitorow z dzialu gotowych konstrukcji - tam to dobrze wyglada wiec tutaj tez sie sprawdzi ;]
Troszkę za małe wyciąłem i musiałem nadrobić tarnikiem.cudny90 napisał:otwory troche krzywe
zobacz monitory mojej produkcji - kilka razy zaokraglalem i ladnie sie polozyl nawet dabPrzemysl napisał:z tymi zaokrągleniami to dobry pomysł nie będzie problemów przy fornirze
faktycznie scianki cos cienkie i mocno wpuszczone - czyzbys mial zamiar tam dolozyc boczki z drewna?;>Warg napisał:co to za patent z bocznymi ściankami ?
Nie można było użyć fabrycznego cyrkla bo za mała średnica. Zrobiłem cyrkiel z kawałka sklejki. Jak wcześniej wspomniałem, poprzednie fronty były źle wycięte. Tym razem wolałem wyciąć mniejsze otwory i poprawić tarnikiem.cudny90 napisał:Co się stało? Źle cyrkiel do frezarki ustawiłeś?
Wysokość dokładnie 371mm, głębokość 286mm. Wszystko kleiłem wikolem i "ściągnąłem" kilkoma wkrętami.Przemysl napisał:wysokość pewnie 39-40 :wink: :?: ile dałeś głebokości ? u mnie jest 25 cm na zewnątrz
Nie będzie problemów z fornirem bo forniru.... nie będziePrzemysl napisał:nie będzie problemów przy fornirze :?: pytam bo sam robie , i chyba jednak kupie ten fornir a chciałbym też na półokrągło , te ścięcia u góry to też frezarka?
No i Paweł popsuł niespodziankę :razz:Pawel S. napisał:faktycznie scianki cos cienkie i mocno wpuszczone - czyzbys mial zamiar tam dolozyc boczki z drewna?;>
Podstawki zostawię takie jakie są. Grubość jest celowo dobrana. Nad piaskiem zaczynam się poważnie zastanawiać bo same podstawki są bardzo lekkie.n_omyzs napisał:bart dobrze radze zrob sobie te podstawki ze 2 razy grubsze i nasyp do tych rurek piachu jakies 20-30 cmstabilnosc bedzie milion razy lepsza
![]()