n_omyzs,
a ja sie dziwie, że jeszcze Ci tego SLSa przy drzwiach nie skopali
Doły będą w tym samym fornirze?
a ja sie dziwie, że jeszcze Ci tego SLSa przy drzwiach nie skopali
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja bym robil 2 - w jendnej obudowie.n_omyzs napisał:ciegle nie wiem czy jeden czy 2 wzmaki do tych subow robic![]()
rozumiem beda o dosc malej srednicy?Pawel S. napisał:ze wzgledu na rozmiary glosnikow u mnie suby beda z przodu
18cm woofer a 8" sub wiec roznica malapegelmesser napisał:rozumiem beda o dosc malej srednicy?
Michał K. napisał:a ja sie dziwie, że jeszcze Ci tego SLSa przy drzwiach nie skopali
to samo chcalem zapytacpegelmesser napisał:A gdzie wstawiłeś otwor BR kolego n_omzys?
Zapomniał wół jak cielęciem byłcudny90 napisał:Myślę, że jeśli znasz prawo ohma, masz miernik i umiesz lutować to zbudujesz ten przedwzmacniacz![]()
bart210 napisał:bawolek, mam nadzieję, że chociaż pomalujesz te śruby na czarno :???:
juz tutaj nawet widac jak wszystko ladnie odbija sie od lakieru wiec musi byc naprawde dobrze wykoananebawolek napisał:niewątpliwie na tych katastrofalnych zdjęciach nie wygląda to ciekawie w realu jest nieporównywalnie lepiej .....