ktore kiedys "ulegly uszkodzeniu" podczas przesylki przy sprzedazy na allegrodj_zibi napisał:od pewnego czasu nie dodaje nic do własnych konstrukcji
[ Dodano: 2009-01-23, 22:01 ]
dj_zibi, membrany 18AKX tak sciemnily sie od slonca ?:/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ktore kiedys "ulegly uszkodzeniu" podczas przesylki przy sprzedazy na allegrodj_zibi napisał:od pewnego czasu nie dodaje nic do własnych konstrukcji
wiemdj_zibi napisał:dolphin123 nic nie uległo uszkodzeniu
tym razem chcialem isc na "latwizne" i sciezki postanowilem wytrawic...cudny90 napisał:O nie, kiedy to było, jak dziergałem ścieżki do moich zwrotnic ... ah, te odciski na dłoniach od nożyka
Pawel S. napisał:tym razem chcialem isc na "latwizne" i sciezki postanowilem wytrawic...
zmarnowalem na to 3 godziny a efekt byl taki ze zamiast zaoszczedzic czasu i kasy (cyna itp) to wywalilem na to 1,5 fiolki cyny bo toner jaki kupilem jest na tyle ch.. tandetny ze postrawilo wszystko :???: skad wiem ze to wina toneru? a no tam gdzie poprawialem markerem bylo OK :evil:
Pawel S. napisał:pytanie tylko jak klej bedzie sie trzymal okleiny :???:
Pawel S. napisał:no i pora na kolejna zwrotnice![]()
ja fornirowałem, okleinę zmatowiałem papierem 80, a kleiłem wszystko na klej typu wikol. trzyma się już 1,5 roku i wszystko jest ok.Pawel S. napisał:nie probowalem ale pomysl nie jest zly. okleina dobrze sie trzyma wiec powinno zlapac
pytanie tylko jak klej bedzie sie trzymal okleiny :???:
Fornirowałem laminowaną wiórkowe momentem i jest ok :wink: O ile ona była laminowana :lol: Taka pokryta była czymś bo imitowało drewno, słoje itp :razz:melisław napisał:Co sądzicie o fornirowaniu laminowanej płyty?
na pierwszej fotce specjalnie polozylem kartke z aplikacjamelisław napisał:Do czego tym razem? Widzę chyba obie powietrzne cewki?
Pawel S. napisał:na pierwszej fotce specjalnie polozylem kartke z aplikacja![]()

Pawel S. napisał:nie chce mi sie sprawdzac punktow lutowniczych
a po co skoro jest wentylator? I tak powietrze wdmucha, czy tam wyciągnie. Może w obudowie całość będzie obrócona o 90' :razz:pegelmesser napisał:Radiator zamontowany zle bo powinien byc o 90 stopni obrocony - dlaczego? - mysle ze to oczywiste.