Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

w takim razie albo nie slyszales naprawde dobrej srednicy (bo sam HDS nia nie grzeszy) albo wysoki HDS tutaj sporo poprawilszuler napisał:No i wreszcie jest średnica, której w Tonsilach teraz widzę chyba w ogóle nie było (zresztą samo Onkyo nie grzeszy średnicą).
posluchaj. ja w HDSie wytlumilem tylko tylna scianke jednym platem watoliny bo jak wsadzilem wiecej to kopa brakowaloszuler napisał:będę próbował różne kombinacje z wygłuszeniem - a co wy polecacie?
Jak pisałem, nie słyszałem niczego porządnego, całe życie na Tonsilach co sypały piachem i buczały basemPawel S. napisał:w takim razie albo nie slyszales naprawde dobrej srednicy (bo sam HDS nia nie grzeszy) albo wysoki HDS tutaj sporo poprawil
to maskownice powinny być z żeliwa :mrgreen:szuler napisał:z racji zwierząt, dzieci, imprez itp![]()
niestety nie zdazylem sie pobawic samym HDSem - sluchalem tylko z XT25 na zwrotnicy akustyka i srednica w porownaiu do XT18WH byla poprostu slaba i bez zycia. poprawna ale nic nadzwyczajnegodj_zibi napisał:Pawel S. myśle ze masz zwrotke skopana ew. wzmak sobei nie radzi z tą średnicą...
Pawel S. napisał:[skrzynki wykonane solidnie. ale mam nadzieje ze beda troche lepiej sie prezentowac jak je zaokraglisz...
csbiczek napisał:jakiś klon pass'a aleph'a?
napewno...Warg napisał:jakiś spory piec .. czy coś A-klasowego ? :roll:
dj_zibi napisał:Balans bieli źle trafił i alu wyszło w kolorku miedzi :mrgreen:
Aleph 5, w wersji bez kompromisów(no prawie mogłem dac większe trafa).
na as nie wiele osob zaglada i nie wiedza z jakimi sprzetami sie spotkales, wiec smialo wrzucaj wiecej foteknowy1 napisał:miałem kiedy taki zapodam fotke to było bez kompromisów![]()