HeatheN, myslalem ze to sds164... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam suwmiarkęPawel S. napisał:a to dziwne bo jak ja robilem frezy pod XT25 (ten sam front) to srednica byla ponad 104mm!HeatheN napisał:Jednyn ból, głośniki nie były mierzone...zaufałem rysunkowi producenta...i sie okazalo z dx25 nie ma 104mm...:| (akurat moja sztuka) i frez pod wysokotonowke ma 0,5m szczeline dookoła ale spoko
HeatheN napisał:Pawel S. napisał/a
HeatheN napisał/a
Jednyn ból, głośniki nie były mierzone...zaufałem rysunkowi producenta...i sie okazalo z dx25 nie ma 104mm...:| (akurat moja sztuka) i frez pod wysokotonowke ma 0,5m szczeline dookoła ale spoko
a to dziwne bo jak ja robilem frezy pod XT25 (ten sam front) to srednica byla ponad 104mm!
Maxi napisał:No ja do 10 kwietnia jestem bez gotowki...UKA napisał:Jakby co Maxi, to mogę Tobie oddać za tyle ile dałeś za tamtego - może zrobisz tandem![]()
Co do wielkosci pudla to fakt... w sobote badz niedziele sie nim pobawie od 100l w dol ;p
[ Dodano: 2009-03-26, 15:32 ]
Swoja droga, UKA, ladne komentarze...heh
mozna rezystory tez odsunac od PCB po to aby jak sie spala zostawily plytke w calosci i mozna bylo odczytac wartosc tego rezystora.n_omyzs napisał:Tak z ciekawosci, po co te rezy tak wysoko?
pod warunkiem że to metal.... W przypadku PCB musi być wysoko żeby na całej powierzchni rezystora odprowadzało się ciepło... A Pitagorasy i inne takie tam to robią za podkładke żeby szafki nie poniszczyć :wink:cudny90 napisał:a raz słyszałem, że trzeba jak najniżej, ponieważ płytka odprowadza ciepło
z allegro. to jakies z demontazu z ruskiego sprzetu. radiastacja czy cos.cudny90 napisał:Skąd wytrzasnąłeś takie przełączniki?