• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Michał K., Ostatnio często dostaje PW z zapytanie o takie rzeczy i za każdym razem odpisuje ze nie jestem firmą produkcyjną, trzaskam fuchy jak tylko mogę ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Jeśli trafiła by się możliwość wykonania większej ilość sztuk to na pewno o tym napisze :mrgreen:

Troche z rozbiorki... ;) nacieszylem oko teraz moge oddac komus komu sie przyda. Stycznosc mialem tylko z PCL86 po lewej stronie ostre na zdjeciu..

a jednak sie dalo zamontowac to na terminalu :D
zwrotnice do 3 drog na STXach SCX
zainteresowanego przepraszam za opoznienie ;)

a jednak sie dalo zamontowac to na terminalu :D
Pawel S., Jakim klejem zamierzasz to przykleić?. Ja skleiłem epoksydowym poxipolem dwuskładnikowym, ale 1 płytkę oderwałem przy średnim docisku, może słabo odtłuściłem.

niczym nie jest klejone. ale przy tak ciezkiej cewce na dole jednak przydaloby sie przynajmniej gorna plytke przykleic.
epoksydowy bedzie dobry. ale musisz uwazac z czego jest wykonany terminal - do PP nic sie nie klei :P

mam teraz trochę projekcików do zrobienia i troche denerwowało mnie że do tej pory szukałem kombinowałem jakiś pojemnik do trawienia ... wiec zrobiłem sobie coś takiego:

dscf7127.jpg

zamówiłem sobie u szklarza, szyba 4mm klejona silikonem akwariowym, ja na wszelki wypadek okleiłem to jeszcze taśmą bezbarwną :D ... do tego pompka akwariowa która będzie mieszać roztwór hehe :D

wymiary ma takie że mogłbym A3 wytrawić (tylko że na dwa razy czyli najpierw jedną potem drugą połowę )
25x31x3cm

Powrót