raffal81, to już nie pierwszy raz gdy ludzie skarżą na stolarnie, ja osobiście w życiu bym nie oddał im nic, frezarke kupisz za stówke i będziesz miał na xx konstrukcji, moim zdaniem pozycja obowiązkowa do składania skrzynek.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
raffal81 napisał:W sumie najtansza mozna kupic, co prawda moge wydac z 200-250zl bo to nie jest jakas kolosalna suma a juz nie bedzie problemu z frezowaniem))
Ogladam wlasnie na allegro, 180zl za frezarke z 12 stoma frezami![]()
a jak dla mnienonameplum napisał:Standy z wykorzystanych starych nie przydatnych felg 14" z obciętymi rantami na tokarce
to właśnie obcięte felgi na tokarcecudny90 napisał:te takie stojaki jakby od choinki
dlaczego? chyba by mnie skręciło jakbym takie budy oddał za 1kzł. Zapytaj profesjonalnego stolarza ile za jedną sobie liczy. W 1,5kzł/szt nie wiem czy byś się zmieścił.dolphin123 napisał:troche mi kopara opadla... :neutral: