Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jest i 18 i 19Ziomek86 napisał:Z tego co wiem MDF ma grubość 19 mm nie 18 mm (przynajmniej w obi)
n_omyzs napisał:Sadzisz ze uslyszysz roznice ?
nowy1 napisał:Ale będzie mógł spokojnie spać ,nikomu nie zaszkodziła dobra obudowa
wiem że tu sami zwolnicy wiurówki i pewnie 18mm
a jakie średnice? max i min?Ziomek86 napisał:zestaw otwornic załatwiłem oczywiście też z obi 12 średnic za 30 zł
cena za 19mm mają też 22mm o 1zł drożej więc żadna różnicaPawel S. napisał:45zl za co? za cala plyte? czy za m2?
jak za m2 to jakiej grubosci?
to jesteś szczęściarz bo u nas wiurówka 18mm kosztuje 27Pawel S. napisał:bo ostatnio jak widzialem ceny u mnie w miescie to bylo 25zl/m2 18mm MDFu :???:
ale z tego co wiem oni nie sprzedają na metry albo sprzedają tylko po całej długości płyty. Jakoś tak to było. Kupowałeś u nich?mariuszb napisał:Polecam forpłyt na grodzińskiej 37 w Warszawie (niedaleko obi).
M2 MDF 19mm kosztuje ok. 23 zł.
To jest raczej koniec kina, a nie początekZiomek86 napisał:Zestaw powiem szczerze robi rażenie ale i cena pewnie tego wszystkiego pewnie też :wink: i wygląda mi to na początek niezłego kina tylko co z centralnym :?:
Dokładnie, wygląda jak klej od pistoletów, wszystko ładnie zalane i mega solidnie polutowane, nie ma opcji, że coś się poluzuje..Ziomek86 napisał:Zapomniałem zapytać czym te elementy zwrotnic są klejone ? to jest ten klej na gorąco do pistoletów :?:
akustyk sprzedaje gotowe zwrotnice? czy sklada na zyczenie?szuler napisał:Gąszcz zwrotnic, niestety to już ma mało wspólnego z DIY bo zwrotnice przychodzą złożone..