oj tam , dwie foty strzelasz i po sprawieszuler napisał:A raczej nie znajdzie się chętny do rozklejania i rozlutowania zwrotki za którą zapłacił grubą kasę by udostępnić innym..

Niczego rozlutowywać nie trzeba

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oj tam , dwie foty strzelasz i po sprawieszuler napisał:A raczej nie znajdzie się chętny do rozklejania i rozlutowania zwrotki za którą zapłacił grubą kasę by udostępnić innym..
Blitzer napisał:Fajna trumna
Co bedzie w srodku?
pegelmesser napisał:jansy gwint po co te dłaiwki potezne tam? Nie da sie zmienic topologi ukladowej na "dzisiejsza"?
pegelmesser napisał:Grać na pewno będzie. Tylko chodzi o sens praktyczny takowego rozwiązania... Ogólnie dziwoląg pod każdym względem.
Czyżby gorszy dzień?Pawel S. napisał:wklejam wlasnie zdjecia z dzisiejszego smiecenia...
nie widac zdjec? a to nic dziwnego - jakas kretynka ktora podobno jest moja siostra zabrala mi aparat :evil:
csbiczek napisał:nowy1, widać trochę niedokładności ale to tylko kosmetyka :wink:
Wg mnie jakoś zbyt klocowato to wygląda, jakieś takie nijakie, no i ten tyci zegar na froncie jakoś nie pasuje do takiego kolosa...
Ale to tylko moje skromne zdanie :wink:
dabyl napisał:nowy1, faktycznie ta obudowa to trochę takie pudło... miało zahaczać o styl retro? W sumie to do lamp nawet pasuje ten desigm... Same lampy wyglądaja super - takie trochę instalacje do przetwarzania surowców, czy coś, na innej planecie w filmie "sajens-fikszyn", heh - tylko czemu tak rozrzucone bez ładu i składu?
Obudowa jest oklejona fornirem? Co to za drewno - coś koło jabłoni? Fajny ma wzór.
Elektronikę będziesz składał czy masz już poskładaną? Jeśli poskładaną to jak to gra z Twoimi kolumnami?
Pozdrawiam
oj będą rachuneczki za prąd :twisted:nowy1 napisał:1200v 300ma
nie - tylk wkurzyla mnie bo po raz kolejny bez pytania zabrala mi aparat a jak widac byl mi potrzebny...keisan napisał:Czyżby gorszy dzień?
nowy1 napisał:ułożenie lamp jest przemyślane ,2 ostatnie do zasilacz pozostałe pre i lampa mocy ułożone tak by była jak najkrótsza droga itp...
nowy1 napisał:1200v 300ma anodowe dotykasz i cie niema
dabyl napisał:nowy1 napisał:ułożenie lamp jest przemyślane ,2 ostatnie do zasilacz pozostałe pre i lampa mocy ułożone tak by była jak najkrótsza droga itp...
No widzisz, wychodzi na jaw moja niewiedza z dziedziny elektroniki hehe
Myślę, że takie podejście jest jak najbardziej dobre ale zawsze wydawało mi się, że posiadacze lamp nie tylko ich słuchaja ale także je oglądają
nowy1 napisał:1200v 300ma anodowe dotykasz i cie niema
Cytat z audiotonu "doświadczeni elektronicy tak pracują z urządzeniami pod napięciem, by ciało nie tworzyło obwodu zamkniętego. Jednym słowem pracują "z jedną ręką w kieszeni"." Myślę, że w tej sytuacji to warte zapamiętania
No cóż, powodzenia i czekamy na opis wrażeń odsłuchowych z Twojego zestawu.
Pozdrawiam
Ale ja nie oceniam obudowy itp tylko schemat, zreszta nie Twoj wlasny tylko zerzniety. Ja robie konstrukcje lampowe tlyko wg wlasnych schematów.nowy1 napisał:to pokaż swoje konstrukcje lampowe jak powinno wyglądać