Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pegelmesser napisał:Ale ja nie oceniam obudowy itp tylko schemat, zreszta nie Twoj wlasny tylko zerzniety. Ja robie konstrukcje lampowe tlyko wg wlasnych schematów.nowy1 napisał:to pokaż swoje konstrukcje lampowe jak powinno wyglądać
ooo, a jak cenowo u nich ? No i jak z jakością cięcia ?melisław napisał:Co do leroy merlin to (przynajmniej w Arkadii w Warszawie) Docinają za darmo pod warunkiem że formatki nie są miejsze jak 10cm x 10cm.
no nie wspomne o tym, że maszyny mogą ciąć dopiero od 6cm poprawnie a koleś próbował mi 3,5cm tak jak chciałem i zrobił mi trójkąt z tego... :lol:melisław napisał:Za mniejsze wogóle się nie chcą brać![]()
jakie maszyny? te pionowe pily co maja w castoramie?dolphin123 napisał:no nie wspomne o tym, że maszyny mogą ciąć dopiero od 6cm poprawnie
ta dokladnie te.. prawie nie chcialem mu mowic ze sam bym to lepiej docial... no ale potrzebowalem na szybko to wzialemPawel S. napisał:jakie maszyny? te pionowe pily co maja w castoramie?
Ceny już nie pamiętam ale tanio to wychodziło... Generalnie zajrzałem tam tylko na sekundke bo nie mialem mało czasu i jakoś nie zapamiętałemtakero napisał:ooo, a jak cenowo u nich ? No i jak z jakością cięcia ?
duze ale szbkie i praktyczneChilihead napisał:Co sądzicie o stosowaniu złączy typu speakon do wzmacniacza i kolumn w domu?
Chodzi mi generalnie o uniampa .
Z tym akurat nie ma problemu bo UniAmp ma dość dużą obudowę.Pawel S. napisał:duze ale szbkie i praktyczne![]()