Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bez kitu... :razz: jak ja otwory do odgrody zrobiłem wyżynarką to mi ludzie nie wierzyli że nie dotykałem frezarki, a mało tego- nawet cyrkla nie tknąłem, tylko zaznaczyłem z 6 8 punktów i na czuja jechałem :lol:lklukasz napisał:Bartuś, a co to ma być :?:
to ty strasznie duży musisz mieć salon i nie sprawną wyrzynarkę :wink:
Chilihead napisał:Całkiem fajnie wyszło.
przeciez to jeszcze nie gotowelklukasz napisał:Pawel S.,
piękna robota
ja chce na to polozyc skaj. a kolega (wlasciciel) mysli o czyms innymChilihead napisał:Będziesz to malował czy obijesz skajem?
jakby to byl mercedes to bym polozyl fornirlklukasz napisał:Pawel S.,
a jaki fornir na tym będzie
tak, to niesmiertelny maluchcudny90 napisał:Paweł, to jest odrzwie( to cos od drzwi ) od kaszlaka?
nie, dorabialem gore ale od starej obudowy odkrecilem gorna plyte i polaczylem w calosc. WYSZLO MNIE to ok 140 L chyba troche za duzo ... no ale ; )Pawel S. napisał:Bartuś, ale to sa 2 skrzynki na sobie?
nawiercalem dziury, latwiej leciec wyrzynarką.lklukasz napisał:Bartuś, a co to ma być
to ty strasznie duży musisz mieć salon i nie sprawną wyrzynarkę
a nie wystarczy, że to wóz retro?cudny90 napisał:Ale do tego musiałyby być fornirowe akcenty we wnętrzu
wydaje mi się, że musi. Bo się głośnik nie zmieści bo to cienkie drzwi są i jeszcze szyba.cudny90 napisał:Paweł nie za bardzo to wystaje? Nie będzie przeszkadzać?
miedzy panelem a bokiem fotela jest jeszcze calkiem spora przestrzen - prawie palca da sie wlozyccudny90 napisał:Paweł nie za bardzo to wystaje? Nie będzie przeszkadzać? Chyba, że nie będzie tak wystawać?
szyby w tym miejscu niema - tam jest ten trojkaciklklukasz napisał:wydaje mi się, że musi. Bo się głośnik nie zmieści bo to cienkie drzwi są i jeszcze szyba.
racja, zapomniałem o trójkąciePawel S. napisał:szyby w tym miejscu niema - tam jest ten trojkacik
lklukasz, w nowszych już nie było więc luz,Pawel S. napisał/a
szyby w tym miejscu niema - tam jest ten trojkacik
racja, zapomniałem o trójkącie![]()