w jaką "bude" bedziesz je wkładał i jaki schemat zwrotnicy stosujesz???Pawel S. napisał:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w jaką "bude" bedziesz je wkładał i jaki schemat zwrotnicy stosujesz???Pawel S. napisał:
mialy byc male monitory ale w ostatniej chwili kolega zmienil zdanie i chce pdlogowkiKrystian Markow napisał:w jaką "bude" bedziesz je wkładał i jaki schemat zwrotnicy stosujesz???
208x280cm (o ile dobrze pamietam)kombo napisał:Płyta ma chyba coś koło 6m^2?
kombo napisał:Płyta ma chyba coś koło 6m^2? A gdzie kupić w stolicy czarne imbusy i nakrętki kłowe M4? Nie chce mi się jeździć na ślepo i szukać :razz:
a powiedz jak w prosty sposób można regulować objetość wewnętrzna??Pawel S. napisał:Krystian Markow napisał/a
w jaką bude bedziesz je wkładał i jaki schemat zwrotnicy stosujesz???
mialy byc male monitory ale w ostatniej chwili kolega zmienil zdanie i chce pdlogowki
dam 20 litrow i ewentualnie bede zmienial
ale to jest cena całej płyty w hurtowni. Do tego liczą jeszcze za wycięcie. U nas w sklepach typu obi kosztuje taj jak ci już pisałem. Ale trzeba najpierw dzwonić i pytać czy mają. Byłem w piątek w jednym z nich i nawet wióru nie mieli bo powiedzieli, że im się nie opłaca bo nikt nie kupuje. Chyba kupię w arkadii w leroy merlin mdf 1cm i skleję.Pawel S. napisał:lklukasz, wiec jednak niektorzy przesadzaja - macie ceny podobne do nas![]()
wsadzać worki z piaskiem, butelki z wodą, styropian, cegły czy coś innego co nie pochłania powietrza.Krystian Markow napisał:a powiedz jak w prosty sposób można regulować objetość wewnętrzna??
mozna wsadzac cos do srodkaKrystian Markow napisał:a powiedz jak w prosty sposób można regulować objetość wewnętrzna??
nie - pokaze jak skonczeKrystian Markow napisał:założysz osobny temat z ich budowy??
a mi niedosc ze taniej docina to jeszcze do domu podwiezie :mrgreen:lklukasz napisał:Byłem w piątek w jednym z nich i nawet wióru nie mieli bo powiedzieli, że im się nie opłaca bo nikt nie kupuje.
michał opisał juz we wlasnych konstrukcjachjak to gra?
powiem tylko tyle, że po dostarczeniu do właściciela będą opublikowane na forumdolphin123 napisał:Dla kogo te pcaczki jeśli mogę zapytać?
odrazu alkoholizm... kolega przyniósł jakiś niemiecki szajs na spróbónekfuniax1 napisał:Michał K nie wpadnij w alkoholizm przy tym diy
ale pokazywales kolor po lakierowaniu? bo przeciez zmieni sieMichał K. napisał:na kolumny idzie jeszcze bejca bo klientowi kolor nie pasuje, zobaczymy jak to będzie wyglądać w wenge
Pawel S. napisał:Michał K. napisał/a
na kolumny idzie jeszcze bejca bo klientowi kolor nie pasuje, zobaczymy jak to będzie wyglądać w wenge
ale pokazywales kolor po lakierowaniu? bo przeciez zmieni sie
DIGIPROCOMP napisał:Michał K. a jak porównanie twojej 10" do tej 8"?