Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rajstopy 20 DEN. Widziałem coś takiego. Szkoda, że nie mam zdjęcia bo robiło fajne wrażenie wizualne (wzorek fajny był).Warg napisał:panowie, czym można zastąpić tkanine dźwięku przepuszczalną? bo potrzebuje 2 małe kawałeczki na maskownice wylotu falowodu , bo wylot jest na górze TL a nie opłaca mi się takiej ilości zamawiać z polinka
Czyli nic się nie zmieniło :grin:Dawid-SS napisał:Obrót o 360stopni!
Dawid-SS napisał/a
Obrót o 360stopni!
Czyli nic się nie zmieniło
nie da sie - front ma 5mmn_omyzs napisał:pod sruby wyfrezuj tak zeby lebki zniknely w obudowie.
nie - taki design mi pasujen_omyzs napisał:Jesli to CNC to moze jakies wzory dodaj jako zaglebienia/rowki ?
da się :razz: Robisz otwór na leda, a od środka robisz np do połowy blachy otwór o większej średnicy niż ma led i wpuszczasz leda głębiej... Mam nadzieję że zrozumiesz co mam na myśli :mrgreen:Pawel S. napisał:nie da sie - front ma 5mm![]()
csbiczek napisał:Robisz otwór na leda,
n_omyzs napisał:pod sruby wyfrezuj tak zeby lebki zniknely w obudowie.
A jakiej wysokości jest łeb śruby ? Może da się choć trochę "wcisnąć" łby we front żeby tak bardzo nie wystawały ? Myślę, że nawet 2 mm może przynieść poprawę efektu wizualnego.Pawel S. napisał:n_omyzs napisał/a
pod sruby wyfrezuj tak zeby lebki zniknely w obudowie.
nie da sie - front ma 5mm