Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kolega Brencik otrzymuje zakaz pisania za złamanie pkt 9 regulaminu. | ![]() |
Ale co? Daj linki.Pawel S. napisał:tyle sie napracowalem ze az musze pokazac
odswiez stronke zeby fotki wyswietlilopegelmesser napisał:Ale co? Daj linki.
Dzięki wsparcie się przyda mi zaczyna brakować powoli cierpliwość. Niestety coś jeszcze jest nie tak i wzmacniacz okazjonalnie wpada w oscylacje i pali tranzystory wy. :sad: nie wiem czy to jakiś błąd w montażu czy coś innego na testach statycznych jest wszystko OKbawolek napisał:super że się wszystko posuwa do przodu ... kibicuję Ci ostro![]()
sam zastanow sie czy bedziesz mial zamiar tam cos krecic. ja bym brzmienie wyregulowal zwrotnica i dal jedynie pokretlo glosnosciJacek90 napisał:będą one aktywne z napędem znanego tda7294. Przy okazji mogę sie poradzić was odnośnie kolumn. Czy robić jeszcze jakieś preampy do tego z regulacja basu wysokich albo jakieś limitery czy moze zostawić samą końcówkę z regulacją głośności?? jeśli tak to co polecacie?
..."jeszcze"... :mrgreen:Yoshi_80 napisał:nie wystawiam się przecież na imprezie, na kasie jeszcze nie śpię.
Ciężkie i nie tanieYoshi_80 napisał:raven1985, życie elektronika nie nalezy do lekkich :twisted: .
Fajnie, ze ci ładnie plytki zorbili, prototypy.com naprawde porpawili jakość w ostatnich latach bo pierwsze ich wypusty nie były zachwycające. Ja biorę ostatnio w merkarze bo cena jest dobra a na razie płytki dostaję od nich bezbłędne.
A ja w końcu odgrzebałem program, który zaczałem pisać na poczatku lata do płytki sterujacej wzmacniaczem no i nic z tego nie kumam co ja potworzyłem 2 miesiące temu . Żebym do audioshow tyko z tym dziadostwem zdążył się uporać.
W sumie też mam bła na tej płytce bo do sterowania przekaźnikami dałem rejestr przesuwny 74hc595 a gnój jeden po uruchomieniu wystawia na wyjścia losowe stany i nic na to nie pomaga, ani sterowanie nóżką resetu ani nóżka OE. Nim procesor zastartuje wyzeruje rejestr to przekaźniki zdążą pstryknąć. Kiedyś wykorzystywałem inną wersję rejestru przesuwnego i tam nie miałem takiej szopki :???:
Tymczasem zapodałem sobie negatywny wyświetlacz 2x16 z podświetleniem bursztynowym. Ma wielkie znaki czyli ok 1cm wysokości
![]()
raven1985 napisał:
wiesz jestem dobrej myśli, nie mam zamiaru chodzić do pracy całe życie, to takie nudne ...ir0nhide napisał:..."jeszcze"...