nono ładnie sie zapowiada Pawle
podaj moze dokladne modele głośników

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie slyszalem i nie mam zamiaru sluchac, dlaczego wiec mialbym sie nie wypowiadac?
Kurczę, jakim ty jesteś ignorantem! Najgorsze jest to że wszystkich przekonujesz do swoich racji które to są jedyne słuszne, a racje innych krytykujesz jak się da, nawet nie słuchając tego! Weź o tym pomyśl, bo kończy to się jedynie tym że nowe i być może nawet dobre innowacyjne pomysły przeze mnie omijane są szerokim łukiem tylko dlatego że TY je polecasz i z racji twojego podejścia "jedynosłusznej" drogi... Zniechęcasz ludzi do własnych pomysłów... | ![]() |
Panowie dzisiaj chyba lewa noga wstali ![]() | ![]() |
melisław podpisuje się pod tym co napisałeś, od pewnego czasu kusi mnie zrobienie TL ale sposób w jaki Pogromca mitów prezentuje jej wady i zalety skutecznie mnie do tego zniechęca, choć wiem że ma w tej kwestii doświadczenie. Może w nowej roli na forum kolega zmieni styl swoich wypowiedzi. | ![]() |
Bardzo proszę o zakończenie tej dyskusji. | ![]() |
Pozory myląNie znam się na elektronice,ale czy przestrzeń nad trafem nie powinna być wolna? Drugie pytanie: nie widzę wentylatorów a kondy i okablowanie wskazuje że to nie jest słaby wzmacniacz.