Piekne Prosiaki!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dosyć spore te cokoły - szerokość i długość. Jak ma się niewiele miejsca w pokoju to niezbyt dobre rozwiązanie.
jakbym nie miał miejsca to bym nie robił...
Design to taka delikatna sprawa, w której częściej należy kierować się estetyką a nie ilością miejsca czy wielkością funduszy. W Twoich cokołach z proporcjami to "marniuśko"...
Takie, które dobrze wyglądają - a Twoje nie wyglądają dobrze. Kolumny są w układzie skrajnie pionowym (kształt i słoje) a podstawki w układzie skrajnie poziomym. W większości przypadków, i to nawet niezależnie od indywidualnych preferencji, uporządkowanie jest lepsze w odbiorze, "bałagan" jest dobry tylko wtedy, gdy jest przemyślany i jakoś uzasadniony. Kolor forniru i jego ułożenie nie ma tutaj nic do rzeczy bo zarówno jasny jak i ciemny, pionowy jak i poziomy mogą być "ładne" albo "brzydkie" - zależy od ich aplikacji i współpracy z resztą elementów. Twoje podstawki nie współpracują z kolumnami. A tak w ogóle to nie ma się co obrażać. Skoro zamieszczasz na forum zdjęcia tego co robisz to nastaw się na to, że nie wszystkim musi się to podobać. Wyrażam swoje zdanie i nie robię tego złośliwie tylko tak po prostu. Skoro mi się nie podoba i uważam, że jest zrobione "bez głowy" to nie będę pisał, że jest "ładne", jaki byłby w tym sens? | ![]() |
dolphin123, testowałeś jakoś strojenie membrany czy przyjąłeś od razu to producenckie?
Cóż, przyznaję, że to nieco zmienia postać rzeczy. Nie wiem dlaczego ale byłem pewien, że to co na nich stoi to kolumny :glare: