Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mogę załatwić -25% to co proponuje Akkus
Malować śrubki na czarno, czy nie?
Fajnie się komponują ze srebrnymi gałkami.
to ciekawe do jakich glosnikow beda odpowiednie?
Też tak uważamlars233 twoje marzenia ida w dobrym kierunku![]()
A co powiesz na to. Myślę że godny uwagi. Nowy projekt Troelsa na głośnikach Seas. Szczególnie, że jest dużo opcji- wybór głośnika średio i wysokotonowego jak i wersji obudowy BR lub TL. Niestety projekt też wymaga sporo kasy.Mi też się marzyło, mam już 4 z 6 potrzebnych głośników, ale ceny Ushera poszły w górę i nie bardzo widzi mi się wydawać 1100zł za 8955a. Poza tym z 7 calowcem na średnicy na dole wolałbym jakieś 10 cali.
Ktoś ma może jakieś pomysły?
LuSzTi a ja mam 5 z 6
i zaczynam sie lamac czy aby nie kupic jeszcze jednej sztuki 8955 zamiast panela do suba
Szczególnie cena 8955A odstrasza.
A co powiesz na to. Myślę że godny uwagi. Nowy projekt Troelsa na głośnikach Seas. Szczególnie, że jest dużo opcji- wybór głośnika średio i wysokotonowego jak i wersji obudowy BR lub TL. Niestety projekt też wymaga sporo kasy.
Oto link: http://www.troelsgravesen.dk/Jenzen-SEAS-ER.htm
Ale Ty chyba masz 8935a a ja mam 8945a, bo na górze to chyba obaj mamy T9950.
Poza tym ja bym się nie zastanawiał i dokupił 8955a i zrobił 3-way zamiast robić suba.