Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja bym te obudowy oddał do anodowania na czarno, aby zachować szczotkę... Tylko nie wiem gdzie to w dobrych pieniądzach zrobią...
Taa i ciągłe odciski po palcach każdego kto musi dotknąć mój wzmak...
Obecnie i juz od jakiegos czasu obie marki są produkowane w Chinach i naleza do chińczyków. Vifa od dawna nie ma nic wspólnego z Danią. Cała Tymphany do której nalezały jest od roku przynajmniej wyłącznie chińska. W Danii z Tymphany została tylko wydzielona marka ScanSpeak ale nie zakładałbym się że jej głosniki sa produkowane w Danii.(Vifa produkowana w danii peerless zaś w chinach)
Panowie, szybkie pytanko, czy orientuje się ktoś z was czy mostek TDA naturalnie zasilany napięciami trafka 2x22-28V można zasilać napięciem mniejszym w celu sprawdzenia? Mam trafko 2x19V, czy nic się nie uszkodzi? Nie mówie tu o wysterowaniach czy coś, chce zobaczyć na "sucho" czy nie strzeli nic. Z góry dzięki za info![]()
Sory że zaśmiecam![]()
daniel69 dobra robota
podoba mi sie motyw ze skora
a po bokach jakie to drewno?
Zamówiłem 27 grudnia głośniki w qba.com.pl i czekam i czekam i nic. Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia? To u nich norma taki długi czas oczekiwania? Powiem szczerze, że zaczyna mnie to już trochę irytować. Napisałem dzisiaj po raz kolejny e-mail z zapytaniem kiedy przyślą - ciekawe co odpiszą. | ![]() |
Dziś to wcześniej sprawdziłembez problemu
jamess Morele?A tak na poważnie, zadzwoń do nich, miesiąc to jednak trochę przy długo...