• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Terminale mi wyglądają na samoróbki (czyjeś) ale zostały niestety spartolone tymi śrubkami/wkrętami czarnymi.
Jest masa innych możliwości przymocowania takiej blaszki, ten jest najgorszy :/

terminale to blacha cieta laserem (?)

mam podobne tylko bez czarnych wkretow ;)
06.jpg

dolphin123

Widzę niezaspokojony apetyt na nowe konstrukcje. Dopiero złożyłeś i tak nowe 2.2, a już coś nowego mogłoby gościć w pokoju. Znam to uczucie.

Pewnie dlatego, że 2.2 już nie ma :-)

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Takie skrzynki zawsze mi się podobały a z tymi przetwornikami na pewno będzie rewelacyjnie. Kilka nietypowych konstrukcji jeszcze mam na stanie do wykonania... ;)

To wszystko wyjaśnia:-). A co tak szybko zniknęły? Takie dobre były czy może coś nie przypasowało właścicielowi? Ciekawi mnie jak spisywały się na basie.

Zniknęły, bo spodobały się innemu słuchaczowi i przede wszystkim nadarzyła się okazja kupna Scanów, które są już w trakcie realizacji...

A co tu pisać. Wysokie kupiłem na allegro taniej, illuminatory odkupiłem w dobrej cenie od Lusztiego. Do końca lutego powinienem umieścić projekt w gotowych konstrukcjach.

Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.

Wszystko będzie na cacy. Pomiary będę robił sam też, ale wycieczka do Łodzi też raczej będzie :)
Co do aplikacji, to wszystko w swoim czasie będzie pokazane... Nie jest to zamknięta sprawa, wyjdzie w praniu.

Mówisz, że wpadasz do mnie ze Scanami?:) Jak się pospieszysz to może będzie jeszcze u mnie zestaw na Seasach i Morelu z poprzedniej strony :)

Powrót