Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No tak, to duży plus dla wavecora. Ale gdyby hipotetycznie do 3way z takim podziałem 3,5kHz prubować obydwa, jestem ciekawy co lepiej by sobie poradziło Wavecore czy ta Vifa. Choć z drugiej strony przy tak wysokim podziale troche cierpi stereofonia, dobrze mówie ? BTW: Chyba poproszę modów o jakiegoś sesyjnego bana, bo jak tak dalej pójdzie to ja do tej sesji nawet podejść nie będe mógł. Ehhh wy pożeracze czasu !!!!! ![]() | ![]() |
Była fajna konstrukcja na as kiedys na 18NE i jakimś wysokim SS
Możliwe że ESA Neo 3SE. A wysokotonowe Daytony RS ktoś słyszał ? Na tym forum chyba nigdy się nie spotkałem z opiniami na ich temat. Nie żebym proponował, tak mi się jakoś skojarzyło ![]() | ![]() |
Pharoh a moze 2905/97?
wlasnie caly komplet serii RS do mnie plynie ![]() ![]() | ![]() |
No to modlić się o spokojne morza i oceany, a za pare tyg będzie opinia ![]() | ![]() |
Wlasnie teraz jest bardzo kuszaca promocja w madisound.Pharoh to rozejrzyj sie w ofercie swansa/hi-vi
Było coś podobnego na elektrodzie
Maskownicę tworzy gęstwina gumowych strun, rozpiętych między dwoma listwami. Akustycznie zupełnie nieszkodliwe, oryginalne i przemiłe organoleptycznie...sonusowo genialne.
bo w sonusach jest demontowalnaRóżnica jest taka że u mnie ta ramka która by trzymała od góry gumki była by jednolita a w tych sonusach których widziałem tam jest szpara pomiędzy ramką i frontem.