• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

No fakt. Sporo kosztuje, jednak mnie udalo sie je kupic uzywane niemal za pol ceny.
8955 robi naprawde swietna robote. Bass bardzo zroznicowany, z p...nieciem. Moje 3 way stx stoja teraz smutne hehe

Korzystają z wolnej chwili zabawa w tuning pokoju. Nowe okablowanie i może w tym tygodniu będzie czas na podwieszany sufit i oświetlenie.

IMG_20130625_134505.jpg20130625_160518.jpg

Nie wiem jak to jest ze jak sie za cos wezme to mi baaardzo dlugo schodzi, wzmaczek z pga2311 na pokladzie nabierak ksztaltow

Załączniki

• DSC_0651r.jpg
    DSC_0651r.jpg
    277.4 KB · Wyświetleń: 0
Trafiło się parę dni wolnego więc trzeba sobie przypomnieć co to diy:P
Subek do auta w trakcie budowy:) Jak ukończę trafi do gotowych;)

Załączniki

• DSCF1073.JPG
    DSCF1073.JPG
    109.4 KB · Wyświetleń: 0
A orientuje się ktoś, gdzie dostać łatwo takie fajne śrubki na imbusy co są wkręcane właśnie np. w fronty obudowy takich w/w wzmacniaczy ?

Remont w domu a ja skrzynki klepie .... :rolleyes:

Załączniki

• DSCF0007.jpg
    DSCF0007.jpg
    146.4 KB · Wyświetleń: 0
Ja dzisiaj tak frezowalem fronty do Tonsili, ze skonczylo sie na koniecznosci dociecia dwoch nowych i kolejnego frezowania. Myslalem, ze porabie te wszystkie dechy w pizdziec... hyh.

Powrót