Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A orientuje się ktoś, gdzie dostać łatwo takie fajne śrubki na imbusy co są wkręcane właśnie np. w fronty obudowy takich w/w wzmacniaczy ?
Będzie linia...
Chyba "urządzenie" do wywoływania wstrząsów sejsmicznych
Będzie linia...
...tak dla zabawy
Reklamować źle wykonaną robotę!!!Czy mam np. szpachla skorygowac otwor na idealne licowanie czy olac to?
niewykonalne.Czy mam np. szpachla skorygowac otwor na idealne licowanie czy olac to?
niewykonalne.
interesuje mnie kwestia wychyleń liniowych tego głośnika, producent podaje dość skromną wartość a głośnik wygląda bardzo groźnie Sprawdzałeś może już tą kwestie?
Mam taką 12''
Nie dość że naddatku to jeszcze krzywo. Ja bym takich partaczy omijał szerokim łukiemStolarz wykonujac mi frez pod glosnik do suba dal niestety minimalnie naddatku.
dlaczego 99% prac zleconych stolarzowi "profesjonaliscie" jest delikatnie mowiac spieprzona?!Reklamować źle wykonaną robotę!!!
to juz co innego. w takim razie moze sprezentujesz mu moj cyrkiel?Co do stolarza zlego slowa nie powiem o nim bo to wszystko mam za free a sam wykroj otworu mowil mi ze nie posiada frezarki z takim promieniem (czy cos w tym guscie) Bede musial troszke podumac
wczoraj dzwonil do mnie SW i pytal czy testowalem juz nowe 12" bo zmienili kleje. dam znac dzisiaj czy faktycznie cos poprawili.Co się okazało? dolne zawieszenie w miejscu pałąka, tam gdzie nie ma kleju, po prostu się odkleja od kosza, i podczas pracy zawieszenie obija się o kosz i powstaje charakterystyczne pstrykanie.
Nie pozostaje nic innego jak użyć kleju i samemu sobie z tym poradzić, ponieważ jeśli oddamy do reklamacji to i tak przyjdzie taki sam głośnik, z takim samym klejeniem.
Ale grając czy specjalnie?pol godziny go rozklejalem!
Ale grając czy specjalnie?