jak pracowalem w sklepie budowlanym to mdf 22mm przyjazdzal jako podklad pod paleta z drzwiami 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo bawisz się widzę w klejenie w części. Posmaruj wszystkie klejem ustaw i ściśnij pasem; chyba ze są "mikro" nierówności to wtedy nie chwyci wszystkiego na raz.masakra... 2 dni roboty a tu dopiero połowa sklejona
Bo bawisz się widzę w klejenie w części. Posmaruj wszystkie klejem ustaw....
Gdzie schemat ?...
Czemu te słupki są o podstawie prostokątnej ....
tez mam to w planach od dawnamam parkę TB W-3 881SI, pomyslałem że zrobię dla nich obudowy typu omnipolarnego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mała wizualizacja w załączonym PDF
lklukasz pisal ze mial takie i brzmialy gorzejzastanawiam sie czy od wewnątrz zerwac te okleine? Wplywa ona negatywnie na akustyke? Z zewnatrz zmatowie do forniru.
lklukasz pisal ze mial takie i brzmialy gorzej
dzieki sklejona juz Tl'ka ale przegrody jeszcze nie mam takze wloze w srodek szlifierke i pozbede sie bialej "ozdoby"
Zdjęcie tak wyszło czy rzeczywiście masz przegrodę wewnętrzną równolegle z frontem i tyłem ?dzieki sklejona juz Tl'ka ale przegrody jeszcze nie mam
Zdjęcie tak wyszło czy rzeczywiście masz przegrodę wewnętrzną równolegle z frontem i tyłem ?
Te ścięcia kątów prostych na dnie obudowy u Ciebie są aktualnie tylko wzmocnieniami konstrukcji a je się daję po to by nie tworzyły się fale stojące.... Dalej będziesz miał fale stojącą częstotliwości odpowiadającej długości między górną a dolną ścianką....