bez pomocy nie odwazylbym sie tego obracac :/dlaczego?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bez pomocy nie odwazylbym sie tego obracac :/dlaczego?
bez pomocy nie odwazylbym sie tego obracac :/
gałki powinienes zostawić w surowym aluminium
teraz to troche wyglada jakby do wiadra z farba wpadł![]()
a ja zaraz sie zabieram za fx-300 gdzie lekkie nie sa a nie mam zadnego otworu do lapania :/Ja już ze swoimi liniami miałem problem :/
Pawle napisz kilka słów nt. brzmienia jak skonczysz
wiem ze ludzie wymieniali go na inny ale nikt nie napisal czy cos zmienial w zwrotnicy
ok, dam znacSam mam ten zestaw i mam delikatne zastrzezenia do wysokiego
Pierwsze słyszę aby ktoś wymieniał wysokotonówkę w tym projekcie.
czyli tobie nie brakuje "zycia" a syczenia :/ale brak po prostu zycia temu wysokiemu. Troszke pomoglo usuniecie L-pada ale nie do konca jestem zadowolony
i o to mi chodzilo. tylko czasem czy czesto?musze bardziej wyprofilowac je poniewaz przy lepszym zejsciu slychac czasem swisty
wiem ze ludzie wymieniali go
ja robilem takie porownanie w 3 drogach AWX. poczytaj temat "kino domowe huberta..."ale interesuje mnie jak by sie zachowywal ten seas 27TBFC/G z tymi kolumienkami ,niestety nie mam kasy i pojecia na testy.
czyli powaznie sie zastanowie nad wiekszym tunelema swisty stychac szczegolnie przy czarnej muzie z bardzo dobrym zejsciem ,ale w "normalnym" graniu tego nie slychac
To dobrze, że jesteś zadowolonynie moglem sie powstrzymac - bardzo ladny fornir