• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Zwrotnie polutowane (dzięki LuSzTi).
Skrzynki wyszlifowane.
Dzisiaj zabieram się za fornirowanie.
Później jeszcze lakierowanie frontu na czarno i całość w szklany połysk. Mam nadzieje, że wyjdzie.

Mam nadzieje, że wyjdzie.

...fajne avalonki, mam podobne

A ja biorę się za monitorki w stylu Adam Audio A77X. Trzeba zrobić coś wizualnie podobnego do suba, czyli czarny fornir i front na czarny połysk/ chociaż korci mnie aby dać jabłoń na calość a frontu czarny połysk

l3q2mofxofh29ynjyt0g_1378311049.jpg
85edcri3ts74q3uv83mx_1378311072.jpg

A myślę, że nie chcesz wiedzieć :P

Na Allegro lub w Google możesz poszukać - Magic Dac Plus.

Czyli zgadza się, to samo będziemy mieć :P

Moje są poniżej, Accuphase P-5000 i Accuphase P-7100:

1-jpg.8

2-jpg.9

Myślałem nad nim ale symulacja odp. impulsowej skutecznie mnie do zakupu zniechęciła ;)
qms ponad 12 :(

Wczoraj i dziś dociąłem sobie fornir. W wolnym czasie od nauki do egzaminów będzie klejony :P

Sub będzie na Tonsil'u GDN 25/80/1 - miałem takiego na zbyciu więc postanowiłem go wykorzystać :)
Obok i gdzieś w głębi zdjęcia paczki na 2x WM.STX.4.1.100.8.F.S.MC + PC + aktywnie 17SW w każdej. Szkoda tylko, że dawno je robiłem i podfrezowania nie są idealne... czeka mnie sporo zabawy po fornirowaniu z wycinaniem :/

Tak mniej więcej ma wyglądać front suba, co z tego wyjdzie zobaczy się :D

Powrót