• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Przyszła dziś paczka z DX'a. Będzie radyjko z odtwarzaczem mp3 do sypialni :)

A to małe po prawej to wzmacniacz stereo 2 x 3W.

Nie na temat...
Haha jakie tuby mają... :lol:
http://dx.com/p/horn-stand-amplifier-speaker-for-apple-iphone-4-green-80823
sku_80823_4.jpg

korzystajac z malego L 4 <kaszle> od kurzu ;) dokonczylem kolumny. Zostanie tylko fornir

przed

robilem to tym (nic specjalnego ale darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby)

I na koniec efekt po przetarciu wilgotna zmatka z kurzu.

scythe1123 widze ze chinczycy ustandaryzowali te piloty :D daja je do wszystkiego

Miałem robić drugą skrzynkę do al170+wavecor... to leje .
Do południa było ciepło i świeciło słońce.
Jak się nie wkurzyć :mad:

Ostatni element układanki:
(zupełnie nie taki jaki miał być, zresztą i resztę głośników też mam inną niż początkowo chciałem :D )
9bznb03c32pl5s5jxyu0_1379685057.jpg

i zdjęcia w skali na tle wavecora i ushera :
kn4peb29h6ffo4cier9c_1379685073.jpg

q50gpthb0rov6twzt3vz_1379685086.jpg

ale popierdółki :D

A ten magnesy neodymowe to mocne skurczybyki, kiedyś jak mi jeden z Satori przyssał linijkę metalową to była bieda odczepić.

Moje Satori już nie długo dotrą do mnie z Danii :) Wielkie podziękowania dla kolegi ruffpl!!! :)

No, ja akurat mam 8R - pisałem Ci, że jak wrócę to mogę go wysłać pod koniec tego miesiąca ale jak rozumiem to pewnie już nie potrzebujesz :P

Jakiś specjalny powód dla 4R? Masz już jakieś plany z czym go zaaplikujesz?

A nawet nie zauważyłem, że zmienił avatar - akurat zawsze pamiętałem tam Morel ET 338 :P

Poza tym, o ile dobrze pamiętam kolega LuSzTi chciał sprzedać te illuminatory.

ta ? chyba kupić :P

Chciał, chciał :)

a nie masz czasami tw SATORI T29 ?

Pewnie, że mam Satori TW29R - co ja Panowie nie mam? :D

Wersja 4R bo jest głośniejsza A woofer do kompletu (też 4R) ma 89dB http://scan-speak.dk/datasheet/pdf/26w-4867t00.pdf

Czyżby Racjonalny Cię na niego namówił? Czy Ty Racjonalnego? :P

Zrobiłem sobie jeszcze na prezencik inne przetworniki ale o nich dopiero jak dojdą - oj, drogi prezent...

Powrót