Nie zawszebo to na kilogramy jest...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zawszebo to na kilogramy jest...
Jak wkręcisz w twarde drewno to trzyma jak stołtys diabła za rogiUżywał ktoś może czegoś takiego http://www.sariv.pl/katalog/produkt/472? Widziałem chyba kiedyś takie rozwiązanie w klonie Avalonow/ czy takie coś wkręcone w drewno będzie dobrze trzymać?
Jak wkręcisz w twarde drewno to trzyma jak stołtys diabła za rogiCiężko jest to wkęcić a dokładniej zacząć; bo później z pół metra rury na klucz i kręcisz łatwo. Płyty raczej rozpycha ale w dobrym MDF`ie możesz teżspróbować.
Trudno dostać wkręty długości mniejszej niż 20mm, więc przy mocowaniu głośników częściowo wystają na wylot. Przejmujecie się tym, czy jakoś je skracacie?
Nitonakrętki w drewnie się nie zacisną. Mogą się ukręcać.
A jakby wywiercic mniejszy otwór i "nabić" nakretki?
Nic to nie da Łukaszu, do dupy są te nitonakrętki bo przynajmniej mi zawsze się obracały i wyrzeźbiły otwór jak "odpowiedniej" siły użyłem do zakręcenia a zawsze lubię troszkę mocniej przykręcić![]()
Jak za mocno przycisniesz srube to potrafią sie wybić i cieżko potem odkręcić
Potrafią sie obrócić jak za mocno przykrecisz